Houd je klanten en partners op de hoogte.

Experience Manager Communities helpt de personen die van belang zijn voor je bedrijf up-to-date te houden. Deel ‘how-to’-, studie- en enablement-content via social kanalen en bouw communities terwijl je de voortgang bijhoudt.

Houd je klanten en partners op de hoogte.

Zet snel sociale leerwebsites op.

Als onderdeel van je community-website kun je geweldige leerervaringen rond je producten, diensten en andere onderwerpen creëren. Door kennis en inzichten te delen, krijgen je gebruikers, partners en werkveld een beter begrip van de betrokkenheid bij je community-content.

Stimuleer een community.
Publiceer snel ‘how-to’-content, creëer opdrachtpaden, en houd de voortgang bij. Maak gebruik van sociale interactie om betrokkenheid te stimuleren.

Stel leerpaden samen.
Gebruik de wizard om leerpaden voor verschillende doelgroepen samen te stellen en om hen te helpen hun opdrachten en voortgang te bekijken.

Laat collega’s hun kennis delen.
Stimuleer de uitwisseling van kennis binnen en tussen groepen, zodat deskundigen content kunnen samenstellen en delen.

Maak aangepaste catalogi.
Via aangepaste catalogi met studiecontent – met intuïtieve labels – kunnen community-leden snel de instructiebronnen vinden die ze nodig hebben.

Beheer en deel eenvoudig leercontent.

Gebruik Experience Manager Communities om vanuit een centrale repository diverse assets (zoals video’s, SCORM-content en documenten) te uploaden, te beheren, te delen en aan te bieden aan al je community’s.

Meet de trainingsvoortgang bij elke stap.

Gebruik Experience Manager Communities om de voortgang van iedere deelnemer aan je community-training te meten en te volgen.

  • Stel eenvoudig informatiebronnen samen en wijs training aan doelgroepen toe via gebruiksvriendelijke workflows en een interface waarin je items kunt slepen en neerzetten.
  • Houd de voortgang van de cursisten bij met het oog op certificering, inclusief scores uit SCORM-conforme eLearning-content.
  • Integreer je leersysteem met een bedrijfsadministratiesysteem om vanuit één locatie rapporten te kunnen maken.

Weet wanneer je community-content werkt.

Volg de interactie met content, community’s en personen om trends vast te stellen en daarop in te spelen. Je kunt ook de mate van betrokkenheid bij je leercontent meten om meer uit je middelen en investering te halen.

We zijn marktleider op het gebied van webcontentbeheer. Ook volgens Forrester.

Adobe heeft de hoogst mogelijke scores gekregen voor haar huidige aanbod, strategie en marktaanwezigheid.