Interactieve video

Met de videobeheervoorzieningen in Adobe Experience Manager Assets kunnen marketeers videopublicaties intern beheren en hoogwaardige video-ervaringen aanbieden in alle kanalen. Zo kun je producten of diensten presenteren, je merkbekendheid vergroten, de betrokkenheid stimuleren, online ondersteuning en training bieden of merkloyaliteit opbouwen aan de hand van user-generated content.

Interactieve video

Kijk hoe je klanten de beste video-ervaringen krijgen met Adobe.

Video beheren

Beheer elk aspect van je video’s met Adobe Experience Manager Assets. Je kunt video’s automatisch coderen met kant-en-klare profielen die zijn gebaseerd op best practices, maar je kunt ook aangepaste profielen maken, waarin je zelf de kwaliteit en grootte bepaalt.

Video’s slim aanbieden en weergeven

Nadat je een video hebt ontworpen, kun je deze op elk gewenst apparaat aanbieden met behulp van responsieve videospelers. Je kunt content aanpassen, zodat deze ononderbroken wordt afgespeeld op laptops, desktops, tablets of andere mobiele apparaten.

Shoppable video’s

Maak koppelingen naar productinformatie, microsites op landingspagina’s, formulieren voor het genereren van leads en andere campagne-activiteiten om op elk gewenst punt in je video de conversie te stimuleren.

Analytics en rapportage

Maak gebruik van geavanceerde video-analytics, waaronder rapportage van videobetrokkenheid en afhakende kijkers. Zo kun je snel inzicht in videostreamtrends krijgen, de impact van je video’s meten en effectieve content maken.

De juiste video op elk scherm.

Met responsieve videospelers en adaptieve videostreaming kun je de juiste video-indeling in de juiste kwaliteit op elk scherm weergeven. Met behulp van apparaat- en bandbreedtedetectie worden video’s in real-time aangepast, zodat ze vloeiend worden afgespeeld. Ga snel aan de slag met de library met kant-en-klare videospelers, waaronder responsieve videospelers en toonaangevende mixed-mediaviewers waarin zowel video’s als afbeeldingen kunnen worden weergegeven. Je kunt videospelers configureren om ze af te stemmen op je merk, of de SDK gebruiken om spelers op maat te maken.

Responsieve videospelers

Kies uit een breed scala aan configureerbare kant-en-klare spelers of maak zelf een speler op maat – allemaal met een responsief ontwerp.

Gestroomlijnde lokalisatie

Zorg dat je video’s een breder publiek bereiken met ondertitels voor internationale markten en ondertitels voor mensen met gehoorproblemen.

Mondiale schaalbaarheid

Speel wereldwijd naadloze, hoogwaardige streams af via de pre-integratie met CDN’s (Content Delivery Networks).

Ondersteuning voor mobiele apparatuur

Bied geoptimaliseerde afspeelervaringen op elk apparaat.

Adaptieve streaming

Pas de videokwaliteit automatisch aan op basis van de netwerkbandbreedte.

Verizon verbetert klantenservice door middel van dynamische media.

Lees hoe de netwerkaanbieder dynamische media heeft gebruikt om de bestandsgrootte fors te beperken en het conversiepercentage met 16% te laten stijgen.

Geef je klanten wat ze willen, op al hun apparaten.

Ontdek hoe je de videobetrokkenheid kunt versterken met onder andere dynamische beelden, responsieve videospelers en visuele configurators.