Houd je kijkers betrokken, dankzij boeiende videocontent.

Gebruik monitoring van gelijktijdig gebruik van Adobe Primetime voor het opsporen en beperken van het ongeautoriseerd delen van accounts. Je zult de kijkactiviteit kunnen controleren en regels voor gebruiksrechten kunnen handhaven voor al je betaal-tv-media en federated sites en apps. Het verbetert tevens de TV Everywhere-ervaring door de noodzaak van regelmatige aanmeldingsverzoeken te verminderen.

Voorkom het delen van accounts.

Door gelijktijdige streams bij te houden op alle interactiepunten, kunnen betaal-tv-providers en contentprogrammeurs regels handhaven die zijn ontworpen om het aantal gevallen van het delen van accounts te verminderen en de toegang van hun kijkers tot aanvullende actieve streams te monetiseren.
Voorkom het delen van accounts.
Laat een betere beveiliging tot betere ervaringen leiden.

Laat een betere beveiliging tot betere ervaringen leiden.

Contentprogrammeurs kunnen de gebruikerservaring verbeteren door de frequentie van verificatieverzoeken te verminderen, besturingselementen voor monitoring uit te breiden en frauduleus gedrag met betrekking tot MVPD’s te voorkomen.

Bekijk het gebruik in meer detail.

Begin met het verzamelen van apparaat-, locatie- en weergavedata van elke stream voor een beter begrip van gebruikspatronen en frauduleus gedrag.

Bekijk de functies van Adobe Primetime voor monitoring van gelijktijdig gebruik.

Federated monitoring van gelijktijdig gebruik

Federated monitoring

Trick-play-mogelijkheid
Controleer gelijktijdig de kijkactiviteit en handhaaf regels voor gebruiksrechten voor alle betaal-tv- en programmeursites en apps
Heartbeats

Heartbeats

Dankzij heartbeats voor monitoring van gelijktijdig gebruik die met intervallen van een minuut worden verzonden, kun je kijkactiviteit bijhouden, terwijl je gedetailleerde kijk- en apparaatdata verzamelt.
Flexibele regels

Flexibele regels

Primetime ondersteunt alle regels, zelfs wanneer deze gelijktijdig worden nageleefd (zoals het beperken van streams op basis van locatie, apparaattype en betaal-tv-operator). Voeg naar behoefte aangepaste metadata toe aan regels.
Eenvoudige implementatie

Eenvoudige implementatie

Een Single REST API handelt zowel heartbeat als query-oproepen af, en vereenvoudigt de implementatie van monitoring van gelijktijdig gebruik op elk platform.
OATC-conform

OATC-naleving

Voldoe aan de Resource Usage Monitoring-standaarden van OATC en integreer met elk verificatiesysteem via een gemeenschappelijke ID voor alle bestemmingen waarvoor regels gelden.

Monitoring van gelijktijdig gebruik zoals nergens anders.

Adobe Primetime biedt unieke waarde voor bedrijven die te maken hebben met de uitdagingen van gelijktijdige weergave.
Monitoring van gelijktijdig gebruik zoals nergens anders.

Grote footprint
Primetime is dé TV Everywhere-oplossing, met integraties voor 95% van de Amerikaanse programmeurs en met meer dan 500 MVPD’s.
Geen beperkingen
Primetime beperkt de dienstverlening niet tot een specifiek streamingmedium, en controleert gelijktijdige weergaven op programmeur- en MVPD-apps.
Eenvoudige integratie
Primetime integreert met alle Adobe Marketing Cloud-producten.
Snelheid en gemak
Het gebruik van Primetime eliminateert de tijd, de kosten en het gedoe dat gepaard gaat met het onderhouden en ondersteunen van een interne oplossing.

TV-kijken neemt nog steeds toe.

Begrijp de aantallen en trends achter de groei van online video kijken zoals weergegeven in ons meest recente Adobe Digital Index-rapport.