Bescherm je content zonder de ervaring te onderbreken.

Adobe Primetime DRM, dat werkt met ExpressPlay, biedt contentdistributeurs een manier om meerdere DRM-systemen (digital rights management) te ondersteunen in hun contentdistributieworkflow en spelertechnologie. Het beschermt premium content op een groot scala van apparaten, waarbij gebruik wordt gemaakt van het DRM-systeem dat inherent is binnen elke browser of op elk apparaat.

Eén platform voor contentbescherming.

Eén workflow implementeren voor alle DRM-systemen

Multi-DRM-platform

Vereenvoudig DRM door gebruik te maken van een enkel platform voor het beschermen van premium videocontent en het publiceren van de content naar desktops, connected tv's, tablets en smartphones.
De krachtigste contentbescherming die beschikbaar is op elk platform

Vergroot bereik

Bereik de grootst mogelijke doelgroep door beschermde content te leveren aan desktops, tablets, smartphones, set-top boxes en game consoles.
Eén workflow implementeren voor alle DRM-systemen

Beschermde streaming

Voor ‘later-window’-nieuws en sportcontent, biedt Adobe Primetime beschermde streaming. De licentie is gebonden aan de content, zodat deze zeer beschermd is, maar oneindig schaalbaar.

Eenvoudig voor jou. Eenvoudig voor hen.

Schaalbare licentielevering

Schaalbare licentielevering

Ondersteun grote ledenbestanden en lineaire programmering op schaal, waarbij mogelijk miljoenen licenties moeten worden bediend. Licentielevering omvat vooraf gegenereerde, geïntegreerde, offline levering en hiërarchische sleutels.
Operator-oplossingen

Operator-oplossingen

Adobe Primetime DRM is gebouwd om te voldoen aan de specifieke vereisten van operators, en biedt de meest schaalbare bescherming voor lineaire en live content, samen met sleutelrotatie, licentie-chaining, licentie-caching en root-leaf-licenties.
Optionele Cloud Services

Optionele cloudservices

Als ondersteuning voor programmeurs en operators bij het sneller en efficiënter implementeren van content naar apparaten, biedt Adobe een cloudgebaseerde versie van Adobe Primetime DRM. Je zult over alle mogelijkheden beschikken, terwijl het onderhoud van de licentieserver wordt overgelaten aan Adobe.

Bekijk functies van Adobe Primetime DRM.

Adobe Primetime DRM biedt het hoogste niveau van contentbescherming dat beschikbaar is op alle door Adobe Primetime speler-SDK ondersteunde platforms en apparaten. En onze DRM ondersteunt elke belangrijke MSO en voor programmeurs geschikte functie voor contentbescherming, inclusief de volgende.

Applicatie-whitelisting

Waarborg dat beschermde content alleen wordt afgespeeld binnen goedgekeurde applicaties van vertrouwde packagers.

Sleutel- en licentierotatie

Ingesteld op een bepaald aantal seconden of op eind-van-programma, alnaargelang je voorkeur.

Domeinbeheer

Bind content aan een domein van apparaten die alle een licentie delen onder je bedrijfsregels.

Licentie-chaining

Ontvang ondersteuning voor een rootlicentie die is versleuteld en gebonden aan een specifiek apparaat, met automatische updating van alle verwante leaflicenties.

Apparaatfiltering

Sluit bepaalde apparaten uit van specifieke content op basis van schermtype, besturingssysteem of hardwaremogelijkheden.

Selecteerbare uitvoerbesturingselementen

Bescherming tegen consumentenopnamen.
Meer Adobe Primetime DRM-functies.
DRM op desktop
DRM is beschikbaar op elke pc waarop Adobe Flash Player is geïnstalleerd, zonder dat downloads of plug-ins zijn vereist. Hierdoor worden vertragingen verminderd en wordt een snellere stream-startup gerealiseerd.
Apparaatcompatibiliteit
De Primetime SDK biedt adaptieve streaming die een compatibele weergave van de content selecteert.
Implementatieflexibiliteit
Als je gebeurtenis vraagt om omvangrijke schaling zonder licentiebeheer, kun je gebruikmaken van de beschermde streaming van Adobe Primetime, dezelfde technologie waarvan onze DRM gebruikmaakt.
Toegangsbeheer voor content
Licentiebeslissingen kunnen worden gebaseerd op specifieke kenmerken van het apparaat om een meer granulair beheer te bieden.
Geen sleutelbeheer
Hierdoor wordt de ontwikkeltijd voor applicaties verkort en worden de totale operationele kosten verlaagd.

TV-kijken neemt nog steeds toe.

Begrijp de aantallen en trends achter de groei van online video kijken zoals weergegeven in ons meest recente Adobe Digital Index-rapport.