Het is net als tv. Maar beter.

Met dynamische Ad Insertion in live, lineaire, of VOD-content, kun je naadloze advertentie-ervaringen creëren zonder buffering of afspeelfouten. En je kunt gebruikmaken van flexibele en schaalbare monetisatiemogelijkheden die integreren met verschillende servers. Dit betekent een betere kijkervaring, wat kan leiden tot een grotere betrokkenheid en een hogere omzet.

Vind de kansen.

Identificeer en routeer advertentiemogelijkheden met behulp van toonaangevende protocollen en servergebaseerde inventoryregels. Maak gebruik van alle noodzakelijke targetingparameters en van targetingmogelijkheden van dynamic viewers.
Vind de kansen.

Frame-nauwkeurige uitvoering.

Voor simulcast-content, moet ad break-uitvoering frame-nauwkeurig zijn, wat niet kan worden bereikt met behulp van bestaande dual-player-technologie. Zonder een voorziening als Adobe Primetime Ad Insertion moesten uitgevers noodgedwongen advertentiemonetisatie en omzetmogelijkheden aan zich voorbij laten gaan.

Volledige controle.

Bied kijkers de televisie-advertentie-ervaring waaraan ze gewend zijn, met naadloze overgangen en zonder buffering. Identificeer commercial breaks met behulp van traditionele broadcast ad break cues, real-time markers of ad timelines vanuit het CMS van de publisher. Je kunt zelfs burned-in advertenties overslaan of vervangen.
Volledige controle.
Verkrijg resultaten.

Verkrijg resultaten.

Bekijk hoe je advertenties presteren met behulp van IAB-compliant beacons voor advertentie-impressie en advertentievoortgangcontrole. Ontvang rapporten en voorspellingen voor beschikbare en gemonetiseerde impressies, inclusief inzichten in contentkenmerken, kijkerssegmenten en de geografische locatie van kijkers.

TV-kijken neemt nog steeds toe.

Begrijp de aantallen en trends achter de groei van online video kijken zoals weergegeven in ons meest recente Adobe Digital Index-rapport.