Geavanceerde speler-toolkit. Vereenvoudigde codering.

Verkrijg de softwareontwikkelingstools voor het leveren van fantastische video-ervaringen op elk apparaat. Met Adobe Primetime kun je gebruikmaken van bestaande infrastructuur voor het ontwikkelen van een best-in-class speler. Zodat je snel content kunt creëren, prestaties kunt bijhouden en omzet kunt genereren.

Adaptieve HLS- en MPEG-DASH-playback.

Adaptieve HLS- en MPEG-DASH-playback.

Bied HLS- and MPEG-DASH-streams voor ondersteunde platforms. En bied adaptieve bitrateselectie gebaseerd op netwerkomstandigheden en afspeelervaring.

Speler-toolkit die multi-DRM ondersteunt.

Maak gebruik van de best-in-class spelertechnologie van Adobe met de meest uitgebreide apparaat-footprint, Adobe Primetime TVSDK, voor het naadloos afspelen van beschermde content.

Naadloze advertentie-invoeging.

Voeg eenvoudig advertenties in die dynamisch kunnen worden getarget, zodat je meer omzet kunt genereren uit je content. En je hoeft geen afzonderlijke speler te onderhouden voor advertenties.
Naadloze advertentie-invoeging
DVR-ondersteuning

Ondersteuning voor HTML5.

Implementeer op de meest populaire HTML5-compliant browsers voor mobiele apparaten, het web en traditionele desktops, in overeenstemming met W3C industriestandaarden met de standaard TVSDK-workflows.

Creëer de beste ervaring.

Trick-play-mogelijkheid

Trick-play-mogelijkheid

Trick-play-mogelijkheid
Bied eenvoudig de knoppen voor vooruitspoelen en terugspoelen die kijkers gebruiken op hun dvd-spelers en set-top DVR’s.
Meldingen-engine

Adobe Marketing Cloud-integraties

Turnkey-integraties met Adobe Analytics, Adobe Audience Manager en overige Marketing Cloud-oplossingen maken levenscyclusbeheer van de kijkers mogelijk, van doelgroepacquisitie tot betrokkenheid en monetisatie.
Ondersteuning voor meerdere audiotracks

Ondersteuning voor meerdere audiotracks

Maak het mogelijk voor je kijkers om een audiotrack te selecteren in de taal van hun keuze.
ID3-ondersteuning

ID3-ondersteuning

Bouw spelers die ID3-data kunnen parseren uit videostreams, zodat je timed metadata kunt weergeven — inclusief sportstatistieken, scores, informatie over artiesten en nieuwsupdates — als onderdeel van de spelerervaring.

En lever deze vervolgens.

Ondertiteling

Trick-play-mogelijkheid
Bied ondertitels voor al je streams. Geef kijkers de flexibiliteit om de grootte, dekking, kleur en randen van bijschrifttekst en achtergronden te wijzigen, terwijl de CVAA-compliance intact blijft.

Integratie met Adobe Analytics

Trick-play-mogelijkheid
Bouw spelers die eenvoudig integreren met video-analytics van Adobe, zodat je een volledig overzicht verkrijgt van de videoprestaties en snel nieuwe marketingmogelijkheden kunt identificeren.

Failover-bescherming

Trick-play-mogelijkheid
Bied een ononderbroken kijkervaring, dankzij geavanceerde bitrate switchingtechnologieën en ondersteuning voor failover-URL’s, zodat je video's kunt laten stromen, zelfs als de contentleveringsstack faalt.

Bitrate capping

Trick-play-mogelijkheid
Stem de kijksessie nauwkeurig af door de bitrates te specificeren. Hierdoor kun je bandbreedte besparen, een sessie vergrendelen naar het hoogste profiel, of bepaalde bitrates uitsluiten van afzonderlijke apparaten.

TV-kijken neemt nog steeds toe.

Begrijp de aantallen en trends achter de groei van online video kijken zoals weergegeven in ons meest recente Adobe Digital Index-rapport.