Haal het beste uit social media.


Volg en reageer op gesprekken op social media.

Met Adobe Social kun je de content in al je social-mediakanalen volgen en optimaliseren. Je social-mediateams kunnen vermeldingen van je merk, product en hashtags volgen om inzicht te krijgen in de merkprestaties, datatrends in de gaten houden om content te optimaliseren, en inzicht krijgen in gesprekken over concurrenten door de Social Share of Voice bij te houden.


Functies voor luisteren en toezicht.

Social listening

Houd je merk nauwlettend in de gaten door mee te luisteren op sociale media. Met behulp van de regelbuilder kun je vermeldingen, sentimenten en geolocaties vastleggen en filteren.

Toezicht op meerdere platforms

Houd toezicht op de gesprekken die in social-mediakanalen over je merk worden gevoerd en geef je team de mogelijkheid om vragen te beantwoorden. Beantwoord threads rechtstreeks binnen de tool en volg ze.

Geïntegreerde analyses

Begrijp met de hulp van het geïntegreerde Adobe Analytics het traject van betrokkenheid naar conversie. Met de rapporten van Analytics kun je de betrokkenheid- en gebruiksgegevens over elkaar heen leggen, zodat duidelijk wordt welke factoren bepalend zijn voor conversies.

Workflows voor toezicht

Escaleer en routeer opmerkingen van klanten volgens vooraf gedefinieerde workflows en controleer toezichtstatistieken om te waarborgen dat klanten de juiste boodschap ontvangen.

Veiligheid en naleving

Verwijder automatisch ongepaste of beledigende opmerkingen en spam van je sociale pagina’s voordat deze problemen voor je organisatie veroorzaken. Archiveer inhoud maximaal zeven jaar lang om consistentie in je antwoorden te waarborgen.
WEBINAR OP AANVRAAG

Maak gebruik van social data om marketingsucces te stimuleren.

Laat data je ervaringen sturen.

In elke sector kun je data benutten om de klantbetrokkenheid te stimuleren.
Ontdek hoe verschillende sectoren profiteren van datagestuurde marketing.
Beheer content binnen alle kanalen.
Maak een 360-gradenoverzicht van je klanten.
Orkestreer campagnes op verschillende kanalen.