Publiceer je advertenties waar je maar wilt, vanuit één locatie.


Plan en publiceer je inhoud en bepaal de doelgroep met één tool.

Je kunt je berichten nu eenvoudiger dan ooit publiceren op tientallen of zelfs honderden social-mediapagina’s. Creëer al je berichten in een geavanceerde contentkalender, laat ze een intern goedkeuringsproces doorlopen en plan de publicatie op alle gewenste sociale sites en netwerken met slechts enkele muisklikken. Target je doelgroepen op basis van demografische en geografische gegevens om ervoor te zorgen dat de juiste mensen op het juiste moment de juiste tekstberichten, afbeeldingen, video’s, koppelingen en evenementen te zien krijgen.

Functies voor publiceren op social media.

Efficiënte publicaties

Bespaar tijd en moeite door je materiaal via alle sociale netwerken – waaronder Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, YouTube en Sina Weibo – op meerdere platforms en voor meerdere doelgroepen tegelijk te publiceren.

Doelgroeptargeting

Schiet je doelgroep niet voorbij. Met Adobe Social zorg je dat de meest relevante inhoud aan je doelgroepen wordt aangeboden op basis van demografische en geografische gegevens.

Geïntegreerde URL-inkorters

Integreer je favoriete URL-inkorter (zoals bit.ly, awe.sm, Po.st of budurl) rechtstreeks in de publicatieworkflow.

Contentkalender

Je kunt berichten plannen, bewerken, opschorten of dupliceren terwijl je een overzicht van je geplande activiteiten voor sociale media bekijkt in een kalender waarin alle acties per dag, week of maand worden weergegeven.

Creëren via sjablonen

Stroomlijn het creëren van inhoud met Adobe Social. Maak één bericht en deel dit met zoveel managementteams, regio’s en netwerken als je wilt.

Geïntegreerde campagnevolging

Aan de hand van automatisch toegekende campagnevolgcodes leer je wat wel en wat niet werkt in je campagnes op social media.

Adobe Social is anders. Hier zijn vijf redenen waarom.

Bekijk de demo om te zien hoe je social data kunt vertalen in actiegerichte marketinginzichten.
“We hebben er nu alle vertrouwen in dat we de juiste boodschap op het juiste moment via de juiste kanalen aanleveren om betere resultaten te krijgen. Het inzicht dat Adobe Marketing Cloud geeft, is verantwoordelijk voor dit succes.”
– Maegan Clark, manager social media bij Heifer
WEBINAR OP AANVRAAG

Maak gebruik van social data om marketingsucces te stimuleren.

Laat data je ervaringen sturen.

In elke sector kun je data benutten om de klantbetrokkenheid te stimuleren.
Ontdek hoe verschillende sectoren profiteren van datagestuurde marketing.
Beheer content binnen alle kanalen.
Maak een 360-gradenoverzicht van je klanten.
Orkestreer campagnes op verschillende kanalen.