Test combinaties in real-time en vind sneller de optimale combinatie.

Ontdek snel welke aanbiedingen, ervaringen en berichten je bezoekers echt interessant vinden. Met Adobe Target behoort het programmeren en opzetten van A/B-testen tot het verleden. Je ziet in real-time hoe je bezoekers reageren op verschillende ervaringen, zodat je je website, app, kiosk of digitale contactpunt meteen kunt aanpassen aan hun behoeften.

A/B-testen zijn slechts het begin.

Adobe Target slaat een brug tussen testen en personalisatie. Test één ervaring of duizenden ervaringen. Moeiteloze automatisering met Adobe Sensei staat garant voor snellere winstgevende resultaten en grootschalige personalisatie.
Geautomatiseerde targeting.
Met behulp van Adobe Sensei helpt Target je om de testwerkzaamheden en experimenten te automatiseren en zo de ideale klantervaring te creëren.
Optimalisatie met kunstmatige intelligentie
De automatische toewijzing met Adobe Sensei helpt je om Target automatisch verkeer naar je succesvolste ervaringen te laten pushen.
Veel apparaten, één persoon.
Het bezoekersgedrag verschilt per contactpunt. Adobe Target kan op basis van één bezoekersprofiel overal waar ze verbinding maken een consistente ervaring leveren.
Speciaal ontwikkeld voor de digitale evolutie.
Test waar je maar wilt. Zelfs op de nieuwste ontwikkelingen, zoals apps met één pagina, optimalisatie aan de serverkant en Node.js. Ook het testen en personaliseren aan de client- en serverkant is geen probleem.

Zie hoe het werkt.

26%

toename van bezoekers die premium-services uitproberen.

28%

meer aankopen door minder afleiding.

x 3

meer interesse.

15%

hogere doorklikfrequentie van startpagina naar PlayStation Store.

Test om meer te weten te komen. Blijf optimaliseren om verder te komen.

Forrester biedt handige stappen en inzichten in het rapport Optimize Customer Experiences with Online Testing and Continuous Optimization. 

Zie A/B-testen en personalisatie in actie in deze praktijkvoorbeelden.