Targeting treft meteen doel.

Marketeergestuurde targeting zorgt voor een betere nauwkeurigheid.

Maak regels voor targeted content, zonder programmacode te schrijven.

Target onmiddellijk specifieke groepen sitebezoekers met regels die zijn gebaseerd op concrete, real-time gegevens. Adobe Target biedt je meer kant-en-klare targetingregels dan welk ander product dan ook, zodat je onmiddellijk de juiste content aan je bezoekerssegmenten kunt leveren – terwijl je daarvoor weinig of geen code hoeft te schrijven.

Functies van marketeergestuurde targeting.

Regelsbibliotheek
Krijg toegang tot meer aanpasbare kant-en-klare targetingregels dan bij andere targetingoplossingen.
Eenvoudige formulieren
Dankzij een eenvoudige, op formulieren gebaseerde setup kun je snel regels selecteren en activeren, of je eigen regels maken.
Gegevensintegratie
Maak gebruik van API’s om Adobe Target-inzichten te integreren met gegevens uit analyses, CRM, partnersites en externe bronnen.
Targeting van klantprofielen
Upload klantprofielgegevens – uit Adobe Target, CRM, analyses en bronnen van derden – voor een krachtigere en progressievere targeting.
Flexibele geo-targeting
Weet onmiddellijk de locatie van iedere bezoeker en target je content automatisch op basis van lokale trends, activiteiten of zelfs het weer.
Databronnen
Synchroniseer automatisch activiteiten, inzichten en segmenten voor diepgaande analyses op basis van segmenten en KPI’s.
Automatische toewijzing
De algoritmen van Adobe Sensei helpen Target om het verkeer automatisch in real-time naar de best presterende ervaring te leiden.
Automatische targeting
Target gebruikt de machine learning van Adobe Sensei om automatisch ervaringen te toetsen en vervolgens de optimale ervaring aan je bezoekers te presenteren.

Zie hoe het moet.

Download het Forrester-rapport over geavanceerde personalisering.

Bekijk hoe het aantal nieuwe profielen met behulp van Adobe Marketing Cloud met 55% is toegenomen.

Ontdek de belangrijkste test- en targetingtips voor het creëren van relevante ervaringen.

We zijn de enige leider op het gebied van Digital Intelligence Platforms.

Lees in de nieuwste Forrester Wave waarom we denken dat wij de aangewezen keuze zijn om je te laten overstappen van analytics naar digital intelligence.