Zet je inzicht om in actie.

Zet je inzicht om in actie.

Wat is Adobe Analytics?

Adobe Analytics is de toonaangevende oplossing voor het toepassen van real-time analyses en gedetailleerde segmentatie op al je marketingkanalen. Met deze oplossing kun je high-value doelgroepen ontdekken en customer intelligence optimaal benutten voor je bedrijf.

Vergroot je inzicht met deze Adobe Analytics-oplossingen.

Adobe Analytics: Mobile Apps
Verbeter de vindbaarheid van en betrokkenheid met mobiele apps via geïntegreerde analyses van mobiele apps, berichten en intelligente locatiemarketing.

Adobe Analytics Premium: Customer 360
Krijg inzicht in het volledige klanttraject via meerdere kanalen, en voorzie prospects en klanten van relevante en actuele content.

Adobe Analytics Premium: Complete
Stimuleer je digitale marketing met 360-gradenoverzichten van klanten, krachtige predictive modeling en algoritmische cross-channel-attributie.

Adobe Analytics: Video
Standaardiseer de meting van content en reclame met betrekking tot de kijkersbetrokkenheid voor verschillende digitale apparaten en platforms.

Adobe Analytics Premium: Attribution
Meet de werkelijke impact van je marketingcampagnes en -kanalen op de klantenwerving.

Adobe Analytics Premium: Predictive Intelligence
Neem toekomstgerichte beslissingen en bied datagestuurde reacties op real-time activiteiten van klanten.

Bekijk wat Analytics kan doen.

Creëer gepersonaliseerde ervaringen voor je bezoekers door in te spelen op hun unieke eigenschappen, gedrag en voorkeuren.
 
Creëer gepersonaliseerde ervaringen voor je bezoekers door in te spelen op hun unieke eigenschappen, gedrag en voorkeuren.
 
Maak gebruik van voorspellende analyses, zodat je je klanten beter van dienst kunt zijn en intelligentere, toekomstgerichte beslissingen kunt nemen.
 
Reageer direct op bezoekerstrends met real-time  rapporten waarin je de klantbetrokkenheid per seconde kunt bekijken.
 

Analyseer je data niet alleen. Zet ze om in een volledig inzicht.

Met Analytics Premium Complete beschik je over alle voorzieningen van Adobe Analytics.

Predictive Intelligence

Beperk je niet tot wat je klanten gisteren of vorige week deden,
maar baseer je beslissingen op wat je klanten nu doen – of wat ze in de toekomst gaan doen. Gebruik geavanceerde analyses om precies te achterhalen wat van invloed is op je bedrijf en neem beter onderbouwde beslissingen op basis van toekomstige klanten en mogelijkheden.

360-gradenanalyses van klanten

Je kunt veel meer over je klanten te weten komen dan alleen informatie over wat ze op je website doen. Breid je klantprofielen uit met online enoffline informatie zodat je beter begrijpt wie je klanten zijn en hoe je elke klant een meer gepersonaliseerde ervaring kunt presenteren.

Cross-channel-attributie

Krijg inzicht in hoe betaalde, eigen en earned media je bedrijf verder helpen. Maak gebruik van algoritmische attributie om de impact van elk marketingcontactpunt en het klanttraject van werving tot conversie te bepalen.
Gebruik Adobe Analytics om datagestuurde, klantgerichte marketingbeslissingen te nemen.
Combineer deze drie oplossingen om gedetailleerde, klantgerichte marketingbeslissingen te nemen.

Bepaal je behoeften op het gebied van digitale analyses.

Om alles uit je data te halen, moet je weten wat de sterke en zwakke punten van je organisatie zijn op het gebied van bedrijfsanalyses. Gebruik de zelfevaluatietool van Adobe Analytics om te bepalen waar je staat en waarmee een analyseoplossing je kan helpen.

Analytics integreert met onze oplossingen.

 


 

Bekijk hoe toonaangevende merken succesvol zijn dankzij Adobe Analytics.

Inzicht in het online klantentraject helpt vooraanstaande kabelexploitant om het aantal conversies te verhogen.
Nederlandse groothandelaar in technologie zet toetreding tot de B2B-markt kracht bij door middel van dagelijkse verbeteringen die met Adobe-oplossingen worden vastgesteld en geïmplementeerd.
Deze leverancier van mode- en schoonheidsproducten genereert dankzij betere klanteninzichten meer omzet via zijn website en digitale apps.

Analytics weet vandaag alles over je klanten. Customer intelligence weet hoe ze zich morgen gedragen. 

Bij Adobe Analytics draait het allemaal om customer intelligence. Dat is de reden waarom we in het Gartner Magic Quadrant for Digital Marketing Analytics 2016 als leider zijn aangemerkt.
 

Leer hoe je bedrijfsproblemen kunt oplossen.

Lees onze gebruiksgevallen voor best practices in Analytics.