AI-gedreven e-mails

Adobe Campaign maakt gebruik van Adobe Sensei om onderwerpregels te analyseren en aan te bevelen en om openingspercentages te voorspellen op basis van lengte, sentiment en relevantie.


Je klanten reageren op de juiste woorden.

Inboxen zitten vol e-mails die strijden om de aandacht van klanten. Uiteraard wil je dat alle ogen gericht zijn op jouw onderwerpregel. Maar het is vaak moeilijk om de juiste woorden te vinden. Je bent het ook beu om op goed geluk e-mails rond te sturen en je wilt niet meer met de natte vinger berichten schrijven die klanten ertoe moeten bewegen op een koppeling te klikken.
 
Gelukkig beschik je met AI-gedreven e-mails over talloze aanbevolen woorden en zinnen die zullen leiden tot meer geopende e-mails. Je kunt gebruikmaken van een statisch, branchespecifiek model of een aangepast model dat je kunt trainen met je eigen historische e-maildata. Je beschikt over de tools die je nodig hebt om openingspercentages te voorspellen op basis van verschillende factoren – nog voordat de eerste e-mail je outbox verlaat.

Kijk hoe het werkt.

Voorspellende onderwerpregels
Voorspel de openingspercentages voor e-mail op basis van lengte, sentiment en relevantie, zodat je weet wat je kunt verwachten van je volgende e-mailcampagne.

Kies je model
Gebruik Adobe Campaign om een aangepast model te trainen op basis van je eigen historische afleveringsdata voor e-mail. Je kunt ook vooraf getrainde modellen voor specifieke branches importeren.

Testen 
Test en analyseer onderwerpregels en bepaal het juiste model voor effectievere interacties tussen jou en je klanten.

Meer informatie over AI-gedreven e-mails in Adobe Campaign.

Verhoog je openingspercentages.

Lees in dit artikel op ons Adobe-blog hoe je de betrokkenheid vergroot en de afleveringspercentages verhoogt met AI-gedreven e-mails.

Meer lezen

Begin met je onderwerpregels.

Bekijk deze zelfstudievideo over het bevorderen van de betrokkenheid met behulp van Adobe Sensei, ons framework voor AI en machine learning.

Nu bekijken

Meer personalisatie, meer betrokkenheid.

Ontdek in onze documentatie de vele manieren waarop je de onderwerpregels van je e-mails kunt personaliseren en relaties met klanten kunt opbouwen.

Meer lezen

Bekijk verwante functies.

E-mailtesten

Ontwerp A/B-testen en voer ze uit op een breed scala aan e-mailvarianten, en verzend de best presterende e-mail naar de hele populatie.

Getriggerde e-mails

Automatiseer antwoorden op e-mails in Campaign of integreer met Adobe Analytics om aangepaste remarketing-e-mails te triggeren op basis van individuele gebruikersacties.

Dynamische content

Stel regels in om te zorgen dat elke klant andere content in een e-mail te zien krijgt.

Laten we kijken wat Adobe Campaign voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Adobe Campaign voor jouw bedrijf kan betekenen.