Dynamische content

Stel regels in om aanbiedingen en afbeeldingen aan ontvangers te koppelen op basis van aangepaste criteria. Hierdoor kun je aanbiedingen koppelen op elke schaal en snel personalisatieregels aan specifieke contenttypen koppelen.


Eén boodschap. Talloze manieren om die onder woorden te brengen.

Twee verschillende klanten hoeven niet hetzelfde bericht te ontvangen. Maar dat betekent niet dat je al die verschillende versies handmatig moet maken. Om het maximale uit elke e-mailmarketingcampagne te halen, biedt Adobe Campaign je een manier om aangepaste content te leveren die klanten op hun eigen niveau aanspreekt.
 
Met dynamische content kun je regels instellen binnen een e-mailcontentblok om andere content weer te geven voor of te koppelen aan elke ontvanger op basis van aangepaste criteria. Met deze functie kun je content en afbeeldingen opnemen die relevanter zijn voor bepaalde klanten, en het koppelen van aanbiedingen op grote schaal efficiënter automatiseren.

Kijk hoe het werkt.

Definieer regels
Zorg ervoor dat klanten verschillende berichten ontvangen op basis van de regels die jij definieert. Creëer campagnes en aanbiedingen met dynamische content binnen elk type bericht.

Stel de prioriteit in
Gebruik een expressie-editor om de prioriteit van dynamische content te definiëren, zodat de belangrijkste content de juiste klanten bereikt.

Bekijk een voorbeeld
Navigeer tussen de dynamische content van een afbeeldingsblok of een tekstblok, zodat je eenvoudig op één plek wijzigingen kunt bijhouden en kunt zien hoe elk bericht eruitziet voor elke ontvanger.

Krachtige integraties
Integreer Campaign met Adobe Target (of andere producten met voorzieningen voor dynamische content) om content te personaliseren op basis van de locatie of het moment van openen.

Meer informatie over dynamische content in Adobe Campaign.

Versterk je content.

Bekijk onze instructievideo om te zien hoe Adobe Target samenwerkt met Adobe Campaign om dynamische afbeeldingen via e-mail te leveren op basis van bepaalde kenmerken en de locatie van de ontvanger.

Nu bekijken

Bekijk verwante functies.

E-mailcreatie

Creëer en bewerk snel op verschillende manieren schitterende, gepersonaliseerde en responsieve e-mails die perfect zijn afgestemd op je klanten.

AI-gedreven e-mails

Deze functie maakt gebruik van Adobe Sensei om onderwerpregels te analyseren en openingspercentages te voorspellen op basis van lengte, sentiment en relevantie.

Meertalige e-mails

Gebruik alles wat je over je klant weet om de taalvoorkeuren te bepalen. Vervolgens kun je de e-mailcontent aanpassen of vertalen op basis van die voorkeuren.

Laten we kijken wat Adobe Campaign voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Adobe Campaign voor jouw bedrijf kan betekenen.