Geavanceerd digital asset management met Experience Manager Assets.

Je hebt duizenden assets die je moet creëren, opslaan en aanleveren. Adobe Experience Manager Assets helpt je om het allemaal onder controle te houden met een intelligent systeem dat werkt met AI en automatisering.

Voordelen

Doe meer met slimmer digital asset management.
Wij vinden dat een DAM-oplossing meer moet doen dan alleen assets beheren. Bespaar tijd door je assets vanaf hetzelfde platform ook te bewerken, te optimaliseren en aan te leveren.

Maak sneller content met de native Creative Cloud-verbinding.
We stimuleren samenwerking. Laat creatives gemakkelijker content creëren, laat marketeers eenvoudiger content goedkeuren en publiceren en laat beide teams beter samenwerken.

Laat assetautomatisering je tijdrovende taken uit handen nemen.
We helpen je om slimmer te werken. Gebruik AI om het toevoegen van tags, bijsnijdbewerkingen, workflows en de verspreiding te automatiseren. Dan kost het nog maar een paar minuten in plaats van uren.

Spreek meer klanten aan met rich media.
We maken moeilijke dingen makkelijk. Dankzij onze AI en machine learning kan iedereen met één muisklik verborgen mogelijkheden en antwoorden naar boven halen.

Bron   |   Disclaimer

Adobe is beoordeeld als leider op het gebied van DAM. Onze klanten zetten de toon als het gaat om ervaringen.

We zijn er trots op dat we door Forrester zijn beoordeeld als leider op het gebied van digital asset management (DAM) voor klantervaringen. Lees het nieuwste rapport, Forrester Wave™: Digital Asset Management for Customer Experience, Q2 2018.

Wat ons onderscheidt

Progrexion

“Door voort te bouwen op ons betrouwbare digitale basissysteem combineren we in Adobe Marketing Cloud twee bedrijven tot één merk om meer in behoeften van klanten te voorzien.”

Philips

“We wilden een oplossing die zowel gebruiksvriendelijk als auteursvriendelijk was. En Adobe Experience Manager was dat allebei.”

Laten we kijken wat Adobe Experience Manager Assets voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Adobe Experience Manager Assets voor jouw bedrijf kan betekenen.