Laat de eerste indruk onvergetelijk zijn.

Je wilt meteen van het begin een fantastische ervaring leveren. Met Experience Manager Forms creëer je complete inschrijvings- en onboarding-ervaringen met een persoonlijk tintje voor miljoenen klanten.

Voordelen

Responsieve formulieren zijn het startpunt.
Wij weten hoe belangrijk het begin van het traject is. Daarom maken onze mobile-responsieve formulieren de inschrijving in elk digitaal kanaal eenvoudig.

Perfectioneer je communicatie met de klant.
Wij denken dat elk bericht persoonlijk kan zijn. Gebruik daarom krachtige data-integraties om je formulieren en berichten automatisch te personaliseren.


Schaalbare creatie biedt onbeperkte mogelijkheden.

Inschrijving moet van begin tot eind simpel zijn. Met op fragmenten gebaseerde creatie kun je content hergebruiken om snel verschillende formulieren of berichten op te stellen.


Automatiseer de onboarding met digitale workflows.

We gaan veel verder dan papier. Automatiseer handmatige processen om snel honderden formulieren voor miljoenen klanten te maken, te publiceren en te beheren.

Bron   |   Disclaimer

We zijn een leider op het gebied van platforms voor digitale ervaringen.

We zijn er trots op dat we zijn uitgeroepen tot leider in het 2018 Gartner Magic Quadrant for Digital Experience Platforms. Lees het rapport en ontdek waarom Adobe een leider is volgens Gartner en waarom Adobe Experience Manager volgens ons de beste tool is om snel aanpasbare ervaringen te bieden gedurende het hele klanttraject.

Hoe we ons onderscheiden

Succesverhalen

Nedbank heeft Adobe Experience Manager Forms gebruikt om het aanmeldingsproces te verkorten, meer controle over hun formulieren te krijgen en formulieren op te slaan als PDF’s om de nauwkeurigheid te vergroten.

Marin County stimuleert de input en meldingen van burgers met behulp van Adobe Experience Manager Forms met ingebouwde, mobiel-responsieve sjablonen waarmee eenvoudig formulieren kunnen worden gemaakt en ingevuld.

Laten we kijken wat Adobe Experience Manager Forms voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Adobe Experience Manager Forms voor jouw bedrijf kan betekenen.