Adobe Experience Manager Sites

Adobe Experience Manager Sites

Contentmanagement met kunstmatige intelligentie in Experience Manager Sites.

Experience Manager Sites helpt je om de contentcreatie te versnellen dankzij een robuust contentmanagementsysteem (CMS) waarin kunstmatige intelligentie wordt gebruikt. Loop voorop op het gebied van customer experience management door gepersonaliseerde ervaringen voor je hele doelgroep te bieden op elk scherm..

Voordelen

Webcontentmanagement.
Wij zien contentontwikkeling als een teamsport. Gebruik marketingvriendelijke sjablonen en ontwikkeltools om in recordtijd je beste content te publiceren.

Cross-channel content.
We weten dat goede content tijd vergt – tijd die je niet hebt. Omdat je content kunt hergebruiken en snel kunt aanpassen aan klantvoorkeuren, leg je in elk kanaal sneller contact met klanten.

Gepersonaliseerde ervaringen.
Wij zien je klanten als mensen en niet als apparaten. Gebruik inzichten om na te gaan welke content ze het meest waarderen, en optimaliseer en lever die content automatisch op een zinvolle, gedenkwaardige manier.

Door AI gedreven schaalbaarheid.
Wij begrijpen dat je niet alles kunt. Gebruik AI en machine learning om je data door te spitten en lever altijd de beste content aan iedere klant.

Gartner

Bron   |   Disclaimer

We zijn uitgeroepen tot leider op het gebied van webcontentmanagement.

Voor het achtste achtereenvolgende jaar zijn we uitgeroepen tot leider in Gartner’s July 2018 Magic Quadrant for Web Content Management (WCM). Met Adobe Experience Manager creëer je snel gepersonaliseerde ervaringen die je via elk kanaal kunt aanbieden.

Wat ons onderscheidt

Succesverhalen

Philips heeft Adobe Experience Manager Sites gebruikt om de vertaaltijd te verkorten, de kosten te verlagen en de publicatietijd voor nieuwe content op hun internationale websites terug te brengen van dagen tot minuten.

St. Jude’s Children Hospital gebruikt Adobe Experience Manager Sites om uiteenlopende doelgroepen gepersonaliseerde ervaringen te bieden via meerdere kanalen, waaronder het web, mobiele apparaten, social media en advertenties.

Laten we kijken wat Adobe Experience Manager Sites voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Adobe Experience Manager Sites voor jouw bedrijf kan betekenen.