Maak van elke interactie de juiste interactie met door AI gedreven schaalbaarheid.   

Met behulp van machine learning en de kracht van de cloud bereik je meer van je beste klanten door hun ervaringen aan te bieden die zich snel en automatisch aan hun wensen en behoeften aanpassen.

Het is een stuk eenvoudiger geworden om te ontdekken wat je beste ervaringen zijn.

Het is een stuk eenvoudiger geworden om te ontdekken wat je beste ervaringen zijn.

Door content en data te combineren, ontstaan geweldige digitale ervaringen. De data vertellen je wat klanten willen, terwijl de content ervoor zorgt dat ze terug blijven komen. Voor veel merken maakt de explosie aan kanalen en apparaten het echter lastig om dit evenwicht te vinden. Het gevolg? Te veel data en te weinig content.

Met kunstmatige intelligentie heb jij de touwtjes in handen. Wanneer marketeers van hun tijdrovende taken zijn verlost, wordt het maken, beheren en aanleveren van de juiste content opeens een stuk eenvoudiger. Sterker nog: in plaats van slechts een paar web- en mobile-klanten op persoonlijk niveau te bereiken, kun je zonder extra moeite miljoenen klanten bereiken, zelfs in gelieerde objecten.

Een machine alleen zal een klant nooit een bijzonder gevoel kunnen geven. Maar jij kunt nooit zelf de enorme hoeveelheden data verwerken en analyseren die nodig zijn om in de dynamische digitale wereld van vandaag te kunnen concurreren. Concentreer je daarom op het creëren van gedenkwaardige ervaringen en laat AI voor de rest zorgen.

Adobe kan je helpen.

Adobe kan je helpen.

Voor Adobe Experience Manager Sites worden de kunstmatige intelligentie en machine learning in Adobe Sensei gebruikt om de contentcreatie te versnellen, zodat jij je klanten op een enorm grote schaal ervaringen op maat kunt leveren. Omdat je content één keer kunt creëren en vervolgens overal kunt aanbieden – onder andere met herbruikbare content – vallen terugkerende taken weg en krijg je een efficiënte workflow.

Je kunt bijvoorbeeld varianten op je content maken en met machine learning de gedrags- en contextuele data analyseren om daaruit de beste variant te kiezen, ongeacht het kanaal, apparaat of scherm. Je kunt ook AI automatisch grote tekstblokken laten samenvatten voor kleinere schermen. En omdat je het effect van je marketinginspanningen in real-time kunt meten, kun je je content meteen aanpassen, zodat elk bericht relevant blijft en iedere klant geïnteresseerd blijft.

Overzicht van door AI gedreven schaalbaarheid bekijken

Manulife

“Volgens ons publicatieteam is er een verschil van dag en nacht tussen onze oude oplossing en Adobe Experience Manager. Het is veel efficiënter en intuïtiever.”

Sophie Bellemare, AVP Strategic Digital Initiatives bij Manulife

Functies voor AI-gedreven schaalbaarheid

Beheerde cloud

Gebruik Managed Services om functies en updates automatisch te implementeren en te testen zonder de prestaties of de beveiliging in het gedrang te brengen. Lever altijd en overal innovaties met onze pijplijn voor doorlopende integratie en aanlevering.

Multisitemanagement

Beheer je assets voor mobiele apparaten en het web vanaf één platform, waarbij de merkidentiteit behouden blijft in alle campagnes en berichten. Laat zakelijke gebruikers in verschillende regio’s regiospecifieke wijzigingen aanbrengen om overal relevante ervaringen te bieden.

Automatische tekstsamenvatting

Gebruik de Adobe Sensei-technologie voor natuurlijke-taalverwerking om tekst automatisch samen te vatten voor kleinere schermen. Creëer eenmalig tekst en hergebruik die binnen je cross-channel-ervaringen.

Andere voordelen

Gepersonaliseerde ervaringen

Gepersonaliseerde ervaringen

Webcontentmanagement

Webcontentmanagement

Laten we kijken wat Adobe Experience Manager Sites voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Adobe Experience Manager Sites voor jouw bedrijf kan betekenen.