Contentmanagement dat verder gaat dan marketing.

Van marketingwebsites en geauthenticeerde klantportalen tot en met extranetten van partners en intranetten voor werknemers, Adobe Experience Manager Sites is het enige CMS dat op een veilige, flexibele en slagvaardige manier al je content kan beheren.

Al je webobjecten op één platform.

Wie je doelgroep ook is en welk systeem je ook gebruikt, de beste digitale ervaringen houden niet op bij je marketingsite. Of je nu bestaande klanten, zakenpartners of medewerkers wilt bereiken, Adobe Experience Manager Sites is het ultieme CMS.

Geef bezoekers eenvoudig toegang tot geïndividualiseerde content door beveiligde, geauthenticeerde websites met eenmalige aanmelding (Single Sign-On, “SSO”) te bouwen. Maak content sneller met kant-en-klare sjablonen en herbruikbare contentblokken. Verkort de time-to-market met de meegeleverde, productieklare componenten. Breid de functionaliteit uit van webportalen die met Adobe Experience Manager Sites zijn gebouwd met behulp van native koppelingen met Adobe Analytics, Adobe Target en kant-en-klare verbindingen met applicaties van derden.

Al je webobjecten op één platform.

Zo werkt het.

Geauthenticeerde websites
Adobe Experience Manager Sites ondersteunt op formulieren gebaseerde en moderne authenticatiemechanismen, zoals eenmalige aanmelding (Single Sign-On) om gebruikers veilig toegang tot geïndividualiseerde content te geven.

Meer informatie

Maak verbinding met andere applicaties
Implementatiepartners en klanten kunnen vooraf gebouwde plug-ins, API-extensies en bijbehorende documentatie gebruiken om Adobe Experience Manager Sites te koppelen aan elke gewenste applicatie van derden.

Meer informatie

Versnel contentworkflows
Publiceer content sneller met intuïtieve projecten, taken en workflows in de gedeelde omgeving van Adobe Experience Manager.

Meer informatie

Verkort de introductietijd
Profiteer van de meegeleverde, productieklare componenten om de lancering te versnellen en de kosten te verlagen. Onze componenten verkorten de upgradetijd en zijn achterwaarts compatibel.

Meer informatie

Wat maakt ons CMS zo bijzonder?

Wat maakt ons CMS zo bijzonder?

Adobe Experience Manager Sites is het enige CMS waarmee je één keer content creëert die je vervolgens keer op keer in elk kanaal kunt hergebruiken. Ons hybride CMS combineert de efficiëntie van headed, op sjablonen gebaseerde authoring met de flexibiliteit van headless aanlevering, zodat je snel in elk kanaal en op elk apparaat content kunt aanleveren. Deze hybride benadering levert ongekende mogelijkheden voor contentaanlevering op. Met onze beheerde cloudservices kun je je klanten bovendien ervaringen aanbieden met de hoogst mogelijke prestaties en beveiliging.

citrix

“Adobe Experience Manager biedt de mogelijkheden die we in de toekomst nodig hebben, zonder aan bruikbaarheid of klantervaring in te boeten.”

Michael Berg, Director of Web Product Management bij Citrix

Technologiebedrijf levert met Adobe Experience Manager buitengewone digitale ervaringen aan interne teams en klanten.

citrix
Gartner

Bron   |   Disclaimer

We zijn uitgeroepen tot leider op het gebied van webcontentmanagement.

Voor het achtste achtereenvolgende jaar zijn we uitgeroepen tot leider in Gartner’s July 2018 Magic Quadrant for Web Content Management (WCM). Met Adobe Experience Manager creëer je snel gepersonaliseerde ervaringen die je via elk kanaal kunt aanbieden.

Laten we kijken wat Adobe Experience Manager Sites voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Adobe Experience Manager Sites voor jouw bedrijf kan betekenen.