Cross-channel content: Eén keer maken. Overal gebruiken.  

Klanten willen consistente, relevante ervaringen op elke locatie en op elk apparaat. Met cross-channel content maak je content één keer en lever je die probleemloos overal – web, mobiel, apps, IoT, single-page applicaties en locatiegebonden schermen – zonder dat je daarvoor ontwikkelaars hoeft in te schakelen of je extra hoeft in te spannen.

Content die voor elk kanaal geschikt is.

Van smartphones en verbonden auto’s tot en met digitale bushaltes en interactieve winkels – er zijn eindeloze punten waarop je consumenten in contact kunnen komen met je merk. Niet alleen neemt het aantal kanalen en apparaten toe, maar ook de klantverwachtingen nemen toe. Klanten willen content die speciaal voor hen is gemaakt, en ze willen die meteen.

Maar als je handmatig content voor elk scherm maakt en die content voor elk kanaal aanpast, zul je de vraag nooit kunnen bijbenen. Je hebt een eenvoudige manier nodig om content en ervaringen voor alle kanalen en apparaten te hergebruiken. Een manier om één keer content te ontwerpen en die automatisch aan elk scherm aan te passen, zonder dat je op ontwikkelaars hoeft te wachten om dat voor jou te doen.

Als je niet meer bang hoeft te zijn dat je lay-out niet op mobieltjes werkt, of dat de afbeelding die je net hebt geüpload niet goed op sociale media wordt weergegeven, kun je je op je kerntaak richten: klanten op het juiste moment verleiden met geweldige content.

Adobe kan je helpen.

Adobe Experience Manager Sites helpt je om in elk kanaal buitengewone ervaringen aan te bieden, zonder dat je voor elke indeling weer helemaal opnieuw hoeft te beginnen. Omdat de schrijf- en publicatielagen onafhankelijk van elkaar zijn – wat ook wel een ‘hybride architectuur’ wordt genoemd – kun je content één keer ontwerpen en vervolgens overal publiceren, onder andere op IoT-apparaten en in single-page applicaties.

Dit houdt ook in dat de marketingschrijvers en ontwikkelaars met elkaar kunnen samenwerken en tegelijk content kunnen bewerken, zodat jij sneller geweldige ervaringen kunt aanbieden. Met Content as a Service kun je bovendien content automatisch naar elk kanaal pushen, waardoor je moeiteloos daar kunt zijn waar je klanten je verwachten. Als dat gebeurt, hoeven zij nergens anders meer naartoe te gaan.

Overzicht van cross-channel content

“Adobe Experience Manager geeft ons een centraal platform waarmee we op alle lokale contactpunten klanten relevante digitale ervaringen kunnen bieden. Daardoor kunnen we veel efficiënter werken.”

Oliver Simmersta, Enterprise Architect bij SPAR ICS

Kenmerken van cross-channel content

Eén-pagina-appbewerking

Bouw en beheer één-pagina-apps met dezelfde editor voor slepen en neerzetten die je gebruikt voor websites, werk samen met anderen en bewerk content die is gebouwd op open-sourceframeworks zoals React en Angular.

Content as a Service

Geef gebruikers programmatisch toegang tot de contentrepository van Experience Manager Sites om content op te halen die kan worden geleverd aan externe toepassingen, waaronder mobiele apps, IoT-apps, slimme apparaten en schermen in winkels.

Ervaringsfragmenten

Groepeer content en lay-outs om kanaalonafhankelijke, herbruikbare fragmenten te creëren die op elk scherm kunnen worden gepubliceerd. Zo zorg je dat je berichten en ontwerp consistent zijn zonder dat je meerdere creatieve assets hoeft te bouwen.

Gerelateerde content

Andere voordelen

Webcontent
management

Gepersonaliseerde
ervaringen

Laten we kijken wat Adobe Experience Manager Sites voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Adobe Experience Manager Sites voor jouw bedrijf kan betekenen.