Succesverhalen over Adobe Experience Manager Sites

Digitale ervaringen zijn voor elk bedrijf en in elke branche cruciaal. Zie hoe Adobe Experience Manager Sites deze merken helpt om vloeiende, schaalbare ervaringen te creëren en hoe ook jij dat kunt.

Silicon Labs

“Met Adobe Experience Manager doen we nu in 20 minuten wat ons vroeger een week kostte. We kunnen wijzigingen aanbrengen als de markt daarom vraagt, zodat we als team slagvaardiger kunnen werken.”

Kamran Shah, Director of Corporate Marketing, Silicon Labs

Mastercard

“Ik zie onze website als het visitekaartje van Mastercard. Ik wil die de best mogelijke ervaring laten bieden. Nu hebben we een fantastische site waarmee we dat kunnen realiseren, en waarmee we onze doelgroepen echt aanspreken.” Jean Altz, VP Corporate Communications bij Mastercard

Mastercard is een wereldwijd bekend bedrijf dat in 210 landen actief is. Het bedrijf heeft dan ook gigantisch veel webverkeer. Ze wilden een nieuwe, moderne website en hebben daarom Adobe Experience Manager Sites gebruikt om hun website te vernieuwen en om het eenvoudiger te maken om content bij te werken. Hierdoor hebben ze meer verkeer, hogere SEO-rankings en een gestroomlijnde productie.

Motorola

“Hoewel we in eerste instantie een oplossing zochten voor de migratie van onze website, wilden we ook een oplossing die in de toekomst met ons kon meeschalen. Adobe Experience Manager maakt het gemakkelijker om webpagina’s te maken en te beheren, terwijl het voorziet in de meertalige behoeften van onze wereldwijde websites.” Simon Jones, Director Marketing Technology bij Motorola Solutions

De oude website van Motorola was niet representatief voor de innovatie die met het merk werd geassocieerd, en ze wilden een heel nieuwe website bouwen. Dat leek een lastige opgave, maar met Adobe Experience Manager Sites is het eenvoudig, efficiënt en schaalbaar geworden, zijn de bedrijfskosten verlaagd en worden pagina’s sneller geladen.

Kao

“Adobe Experience Manager is een uitstekende oplossing. De resultaten overtreffen onze verwachtingen. De wereldwijde website van Kanebo werkte bijvoorbeeld vroeger met een ingesloten hoofdscript, maar nu is het een van onze schoonste websites. We willen zo’n hoge kwaliteit in de toekomst ook voor al onze andere websites.” Tsuyoshi Tanaka, Manager van het Office of Communication Technology for the Digital Marketing Center bij Kao

De Kao Corporation heeft wereldwijd meer dan 250 websites gemaakt, en ze beschikken over ruim 500.000 digitale assets voor hun uitgebreide productassortiment. Ze zochten een oplossing waarmee ze op al die websites soepele, doeltreffende ervaringen konden bieden. Met Adobe Experience Manager Sites verlopen de updates 20% sneller en is ook een snellere lokalisatie mogelijk, wat allemaal bijdraagt aan een betere klantervaring.

Succesverhalen

Constellation gebruikte Adobe Experience Manager Sites om zijn website aantrekkelijker te maken voor particulieren en kleine bedrijven.

Manulife gebruikt Adobe Experience Manager Sites om het websiteontwerp flexibeler te maken, zonder dat dit ten koste van de merkstandaarden gaat.

Laten we kijken wat Adobe Experience Manager Sites voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Adobe Experience Manager Sites voor jouw bedrijf kan betekenen.