Digitale borden

Ontwerp, lever en perfectioneer al je digitale displays – van interactieve kiosken tot digitale borden – in één platform. Digitale schermen op fysieke locaties stimuleren de klantinteractie en bieden uniforme merkervaringen op locaties zoals winkels, hotels, banken en zorg- en onderwijsinstellingen.


Zorg dat mensen je bericht niet alleen zien, maar ook ervaren.

Er zijn nu meer platforms en marketingmogelijkheden dan ooit tevoren, waardoor het moeilijk kan zijn om een coherente, consistente cross-channel-ervaring te creëren. Het valt niet mee om een uniforme merkaanwezigheid in stand te houden met zoveel verschillende contactpunten en de unieke eisen die klanten stellen aan cruciale platforms – vooral op grote schaal.

Met voorzieningen voor digitale borden zorg je voor volledige consistentie, ongeacht de locatie of het platform. Of het nu gaat om een interactieve kiosk, een scherm in een winkelcentrum of een display in een bank, je kunt een gewone winkelervaring transformeren in een aansprekende ervaring waardoor klanten blijven terugkomen. Je kunt de content op je schermen triggeren op basis van de demografische gegevens of het gedrag van klanten, en op basis van signalen van sensoren of inventory om dynamische ervaringen te creëren die de merkloyaliteit bevorderen. Bovendien kun je al je schermen beheren op hetzelfde platform als je webcontent, inclusief personalisatie en analytics.

Kijk hoe het werkt.

Transformeer in-store-ervaringen
Met Adobe Experience Manager Screens kun je digitale content creëren voor digitale menuborden, productaanbevelingen, interactieve kiosken, bewegwijzering, branding en meer.

Meer betrokkenheid en conversies
Je creëert eenvoudig nieuwe content voor schermen op fysieke locaties, zodat je nog meer klanten nog relevantere ervaringen kunt bieden, waardoor de verblijftijd en de omzet direct toenemen .

Creëer borden in minder tijd
Creëer binnen enkele minuten een ervaring voor je digitale bord. Publiceer de content vervolgens direct naar je Experience Manager Screens-speler om je marketingcampagne sneller in de winkel te krijgen – en sneller resultaten te boeken.

Meer informatie over digitale borden in Adobe Experience Manager.

Trek de aandacht van je klanten op elk scherm.

Lees in onze Help-sectie hoe je digitale borden creëert voor het web, mobiele apparaten, banken, bedrijvencentra, kiosken, displays en meer.

Meer informatie

Bekijk verwante functies

E-commerce-integratie

Bied en meet merkgebonden, gepersonaliseerde winkelervaringen op alle contactpunten met een open, uitgebreid API-framework voor e-commerce, en externe e-commerce- en fulfillmentplatforms met verschillende vooraf gebouwde integraties.

Content as a Service

Geef gebruikers programmatisch toegang tot de contentrepository van Experience Manager Sites om content op te halen die kan worden geleverd aan externe toepassingen, waaronder mobiele apps, IoT-apps, slimme apparaten en schermen in winkels.

User-generated content

Gebruik alle via social media gedeelde webcontent om een stroom actuele, hoogwaardige, betrouwbare, door gebruikers gegenereerde content op je websites te creëren. Vervolgens kun je de content categoriseren, beheren en uitbreiden om aansprekende ervaringen te creëren met behulp van functionaliteit voor slepen en neerzetten.

Laten we kijken wat Adobe Experience Manager Sites voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Adobe Experience Manager Sites voor jouw bedrijf kan betekenen.