User-generated content

Gebruik alles wat via social media op het web wordt gedeeld om een constante stroom actuele, hoogwaardige user-generated content (UGC) op je eigen websites te creëren. Vind content die je doelgroepen vertrouwen. Vervolgens kun je de content categoriseren, beheren en uitbreiden met behulp van UGC-tools met functionaliteit voor slepen en neerzetten om aansprekende ervaringen te creëren.


Eerlijk zullen we alles delen.

Elke dag creëren en delen mensen enorme hoeveelheden content. Maar het kost veel tijd en moeite om te achterhalen welke content je doelgroep via social media deelt, en om die content vervolgens te gebruiken om je merk te versterken.

Met Adobe Experience Manager vind je snel user-generated content die je doelgroep aanspreekt, omdat die afkomstig is van gebruikers zoals zij. Je kunt die content ordenen en opslaan, en eenvoudig delen op al je websites zonder te coderen. Als je gebruikmaakt van content die je doelgroep vertrouwt en aanspreekt, kunnen de klantloyaliteit en je omzet een impuls krijgen.

Kijk hoe het werkt.

Eenvoudig contentmanagement
Orden en bewaar content in aanpasbare mappen in je eigen bibliotheek, categoriseer de content met aangepaste metatags en waarderingen, en deel de content met je teams.

Stimuleer betrokkenheid via social media
Breng discussies op gang met de voorzieningen voor opmerkingen, beoordelingen, kanttekeningen, peilingen en chats.

Live publiceren en bloggen
Geef je teams de mogelijkheid om aansprekende verhalen te creëren via real-time samenwerking, mobiele voorzieningen en eenvoudige, aanpasbare redactietools.

Meer informatie over user-generated content (UGC) in Adobe Experience Manager.

Ga aan de slag met user-generated content. 

Lees in onze Help-sectie hoe je een volledig functionerende app bouwt waarmee je verificatie uitvoert, content deelt via social media en activiteiten volgt.

Meer informatie

Ontdek de kracht van UGC in Experience Manager.

Lees in dit artikel welke mogelijkheden UGC in Experience Manager biedt en hoe je de betrokkenheid stimuleert met user-generated content.

Meer informatie

Boor een enorme bron van creativiteit aan.

Ontdek hoe je een persoonlijke relatie met je doelgroep opbouwt, de conversie versnelt en je grootste fan vindt met UGC.

Meer informatie

Bekijk verwante functies

Ervaringsfragmenten

Groepeer content en lay-outs om kanaalonafhankelijke, herbruikbare fragmenten te creëren die op elk scherm kunnen worden gepubliceerd. Zo zorg je dat je berichten en ontwerp consistent zijn zonder dat je meerdere creatieve assets hoeft te bouwen.

Stijlsysteem

Standaardiseer de stijl en het ontwerp voor alle componenten of pagina’s zonder back-endontwikkeling. Kies uit verschillende variaties in een lijst met vooraf gedefinieerde stijlen, waarna lettertypen, kleuren en opmaken direct worden aangepast.

Eén-pagina-appbewerking

Bouw en beheer één-pagina-apps met dezelfde editor voor slepen en neerzetten die je gebruikt voor websites, werk samen met anderen en bewerk content die is gebouwd op open-sourceframeworks zoals React en Angular.

Laten we kijken wat Adobe Experience Manager Sites voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Adobe Experience Manager Sites voor jouw bedrijf kan betekenen.