Klanten zijn snel. Dankzij je systeem voor webcontentmanagement blijf je ze voor.   

Je klanten willen content die speciaal voor hen is gemaakt, op het moment dat ze die nodig hebben. Je teams willen een flexibel systeem om die content overal te leveren. Met een flexibel platform voor webcontentmanagement dat geschikt is voor zowel marketeers als ontwikkelaars lever je een ononderbroken stroom relevante content en zorg je dat je klanten terug blijven komen. 

De digitale wereld stelt steeds hogere eisen.

Lanceer een nieuwe microsite. Zorg dat de content relevant blijft. Vertaal en lokaliseer je content. Oh ja, en zorg dat je content er op een 5,5-inch smartphone net zo mooi uitziet als op een 27-inch desktop. Voor je marketing- en IT-teams is het een hele opgave om aan deze eisen te voldoen, vooral als je platform voor webcontentmanagement niet op deze taak berekend is.

Als content in verschillende systemen is opgeslagen, bezoekers van je website geen relevante informatie te zien krijgen en een simpele bewerking dagen in plaats van minuten in beslag neemt, heeft dat een negatief effect op de klantervaring – en op je concurrentiepositie. Om je voorsprong te behouden, heb je een snelle manier nodig om content weer te geven en te creëren. Een nauwkeurige manier om je klanten te targeten. En een eenvoudige manier om dingen op je website (en andere apparaten) te zetten.

Kortom: je hebt een betere manier nodig om de concurrentie aan te gaan. Je marketeers en ontwikkelaars moeten één plek hebben waar ze terecht kunnen voor content, en ze moeten beschikken over tools waarmee ze kunnen doen waar ze goed in zijn, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over knelpunten. Als je daarvoor zorgt, zijn je teams productiever, worden je websites sneller gelanceerd, stijgen de traffic-cijfers en groeit de omzet.

Adobe kan je helpen.

Adobe Experience Manager Sites biedt de digitale basis die je nodig hebt om snel gepersonaliseerde, aansprekende content te creëren, te beheren en te leveren voor elke klant die je website bezoekt. Daarom zijn we al zeven jaar achter elkaar als leider beoordeeld in het ‘Magic Quadrant for Web Content Management’ van Gartner, en de afgelopen vier jaar in het rapport ‘The Forrester Wave™: Web Content Management Systems’.

Dankzij een gebruiksvriendelijke interface met functionaliteit voor slepen en neerzetten, kant-en-klare componenten en een intuïtieve sjablooneditor kunnen marketeers razendsnel en met minimale inspanningen content leveren, terwijl ontwikkelaars met aangepaste componenten en één-pagina-apps de flexibiliteit en de ruimte krijgen om te innoveren. Eindelijk kun je je klanten bij elke stap in hun traject de content geven die ze willen. Hoeveel afslagen ze ook nemen.

“Met Adobe Experience Manager doen we nu in 20 minuten wat ons vroeger een week kostte. We kunnen wijzigingen aanbrengen als de markt daarom vraagt, zodat we als team veel slagvaardiger kunnen opereren.”

Kamran Shah, Director of Corporate Marketing bij Silicon Labs

Functies van webcontentmanagement

Kant-en-klare componenten

Creëer pagina’s met kant-en-klare componenten die compatibel zijn met eerdere versies, zoals breadcrumbs, formulieren, paginanavigatie, zoekteasers en zoekopties, waardoor auteurs en ontwikkelaars tijd besparen.

Bewerking in context

Bouw, publiceer en wijzig pagina’s sneller en eenvoudiger met onze WYSIWYG-interface voor bewerking in context. In deze interface kun je componenten slepen, eenvoudige sneltoetsen gebruiken, visuele zoekopdrachten uitvoeren en content hergebruiken.

Responsief webontwerp

Stroomlijn en hergebruik content voor verschillende apparaten: de indeling, tekstgrootte, content, navigatie en afbeeldingen worden automatisch aangepast aan het apparaat dat je klant het liefst gebruikt.

 

Andere voordelen ontdekken

Door AI gedreven schaalbaarheid

Door AI gedreven schaalbaarheid

Cross-channel-content

Cross-channel-content

Laten we kijken wat Adobe Experience Manager Sites voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Adobe Experience Manager Sites voor jouw bedrijf kan betekenen.