Adobe Managed Services – bewezen schaalbare cloud-oplossingen en beveiliging.

Klanten verwachten innovatie en minder verstoring. Met Managed Services overtref je de verwachtingen dankzij de snelheid van de cloud. Lanceer innovaties sneller, lever vaker updates en schaal eenvoudig op of af (afhankelijk van de vraag) – en dat allemaal met de hoogst mogelijke beveiliging.

Met Cloud Manager creëer je een win-win-winsituatie.

Flexibiliteit, snelheid en beveiliging zijn van cruciaal belang voor krachtige digitale ervaringen. Je moet de time-to-market verbeteren en de activiteiten stroomlijnen om gebruikerservaringen snel bij te werken en onvoorspelbaar gebruikersverkeer te verwerken. Met de voorzieningen van Cloud Manager in Adobe Experience Manager creëer je een win-win-winsituatie en beschik je over optimale flexibiliteit, snelheid en beveiliging. 

Vergroot de flexibiliteit en snelheid door je Experience Manager-cloudomgevingen eenvoudig te beheren. Gebruik toonaangevende beveiligingsfuncties om updates aan te brengen en het gebruikersverkeer te verwerken met minimale downtime van applicaties. En dankzij automatische schaling kun je erop vertrouwen dat je beschikt over voldoende capaciteit om je bedrijf te ondersteunen.

Bovendien profiteer je van de hoogst mogelijke beveiligingscertificeringen (ISO 27001, SOC-2), naleving van branchespecifieke voorschriften (FedRAMP, GLBA, HIPAA), plus gegevensversleuteling en -afscherming om al je zorgen rond gegevensbeveiliging en -privacy weg te nemen. Veel gemakkelijker of beter dan dat kun je niet krijgen..

Video bekijken

Ga live zonder problemen. Ga live met Managed Services.

Adobe Experience Manager Managed Services staat garant voor een bedrijfsbrede, fysieke netwerk- en gegevensbeveiliging in een beperkt toegankelijke faciliteit achter firewalls of binnen een virtuele privécloud. Het systeem omvat single-tenant virtuele machines met krachtige gegevensversleuteling, antivirusfuncties en gegevensafscherming.

Als digitaal leider passen we automatisch best practices toe wat betreft testwerkzaamheden en architectuur, waardoor je aangepaste functies en updates kunt testen zonder dat de prestaties of beveiliging daarmee in het gedrang komen. We bieden ook een gebeurtenissencontrolefunctie en proactieve maatregelen om ervoor te zorgen dat je serviceprestaties altijd op peil blijven. En het allerbelangrijkste is dat onze aanpasbare tools je de mogelijkheid geven om altijd en overal innovaties te leveren. Onze beheerde cloud is echt het neusje van de zalm.

Video bekijken

De bedrijfswaarde van Managed Services.

ROI in 5 jaar.

Uit een IDC-onderzoek blijkt dat het ROI in 5 jaar tijd met 126% is gestegen.

 

Kostenbesparing.

Klanten met Managed Services hebben de totale eigendomskosten met 33% verlaagd.

 

Extra omzet.

Klanten realiseerden een extra omzet van USD 2,2 miljoen per jaar.

 

Logo Synopsys

“Adobe Experience Manager was de duidelijke winnaar. Het was niet alleen het eenvoudigst in het gebruik, maar ook het krachtigst en best schaalbaar.”

Dave DeMaria, Corporate Vice President of Corporate Marketing voor Synopsys

Laten we kijken wat Adobe Experience Manager voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Adobe Experience Cloud voor jouw bedrijf kan betekenen.