Nieuwe functies in Adobe Experience Manager

Als je voorop wilt lopen in de digitale wereld, moet je constant innoveren. Met onze nieuwste updates voor AEM 6.5 krijg je direct toegang tot verbeteringen die je bedrijf nog sneller vooruithelpen.

Slim uitsnijden voor video

Detecteer automatisch het centrale punt in een video, snijd de video uit met een vaste hoogte-breedteverhouding en traceer automatisch het centrale punt in het frame.

Meer informatie

Verbeterde voorzieningen voor headless CMS

Verbeterde voorzieningen voor headless CMS

Creëer ervaringen in Experience Manager of je favoriete front-endframework met behulp van Experience Manager als contentengine met HTTP API’s voor gestructureerde-contentmodellen en JSON-uitvoer.

Meer informatie

Visuele zoekfunctie

Digitale assets zoeken

Vind snel content met behulp van AI (aangestuurd door Adobe Sensei), waarmee de content en het kleurenschema van een geselecteerde asset worden herkend en vergelijkbare assets uit het DAM-systeem worden opgehaald.

Meer informatie

Adobe Experience Manager Sites

Met de nieuwste release van Adobe Experience Manager Sites heb je als vanouds de flexibiliteit om gepersonaliseerde ervaringen te creëren, te beheren en te leveren met gebruiksvriendelijke tools die de kracht van AI benutten. Maar er is nog zoveel meer.

Dankzij de nieuwste innovaties in Experience Manager Sites creëer je eenvoudiger relevante ervaringen voor elk kanaal tijdens het hele klanttraject. Een van de belangrijkste functies is een toolkit voor ontwikkelaars om Experience Manager als headless contentmanagementoplossing te gebruiken, inclusief een nieuwe HTTP API en GraphQL API voor Magento Commerce. Met nieuwe gebruiksklare componenten kunnen ervaringen nog sneller worden gelanceerd. Voor marketeers zijn er nieuwe innovaties waarmee ze meer flexibiliteit hebben om content te beheren voor traditionele webkanalen en opkomende kanalen zoals één-pagina-apps en digitale schermen op fysieke locaties.

Alle Sites-functies bekijken

Bied nog boeiendere en relevantere ervaringen voor één-pagina-apps met de mogelijkheid om content te lokaliseren en te vertalen, bewerkingen in context aan te brengen en die wijzigingen vooraf te bekijken. Server-side rendering van de eerste pagina levert een snellere laadtijd en betere SEO-prestaties op. Daarnaast is er een nieuwe starterskit en een tutorial voor één-pagina-apps op basis van React/Angular, waardoor de time-to-market wordt verkort.

Meer informatie over het bewerken van één-pagina-apps

Gebruik onze lichtgewicht HTTP API om gestructureerde contentfragmenten op te halen uit Experience Manager en ze af te leveren op elk gewenst eindpunt (één-pagina-apps, mobiele apps, IoT, spraak en meer), waardoor ontwikkelaars de contentlevering kunnen schalen voor meerdere kanalen.

Meer informatie over headless CMS

Schaal eenvoudig applicaties door data en content efficiënt uit Magento Commerce op te halen met de GraphQL API. Later dit jaar komt uitgebreide ondersteuning voor Experience Manager beschikbaar.

Verkort de marktintroductietijd met gebruiksklare, configureerbare en uitbreidbare componenten, waaronder teasers, carrousels, tabs en meer.

Meer informatie over kant-en-klare componenten

Marketeers kunnen nu gemakkelijk ervaringsfragmenten in JSON-indeling exporteren naar Adobe Target. Van daaruit kunnen ze A/B-testen uitvoeren of op regels gebaseerde personalisatie implementeren met behulp van Adobe Sensei. Dit biedt veel flexibiliteit om aanbiedingen en campagnes te hergebruiken voor een groot aantal kanalen.

Trigger contextueel relevante winkelcontent van elke type of elke afspeellijst dynamisch op basis van gebeurtenissen zoals sensoren, API-waarden of voorraad. En bied geavanceerde ervaringen zoals dynamische prijzen en menu’s door lagen met tekst van back-endsystemen over andere afbeeldingen en video’s te plaatsen.

Meer informatie over digitale schermen

Plan eenvoudig een batch met content om die in de toekomst te publiceren en verminder de downloadtijd met SmartSync, waarmee spelers automatisch alleen contentwijzigingen downloaden.

Meer informatie over digitale schermen

Verbeter de inzichten voor afspeelbewijsrapportage, interactie-analytics en meer, met vooraf geconfigureerde Adobe Analytics-integratie waarmee data wordt gecachet bij offline gebruik.

Meer informatie over digitale schermen

Adobe Experience Manager Assets

Je bedrijf heeft duizenden digitale assets gemaakt. Het vinden van de juiste asset lijkt dan ook veel op het zoeken naar een speld in een hooiberg. Maar niet als je Experience Manager Assets gebruikt. Met behulp van Adobe Sensei, ons platform voor kunstmatige intelligentie en machine learning, kun je snel assets vinden, bewerken en gebruiken om verbluffende nieuwe ervaringen te creëren.

Met onze nieuwste updates worden video’s en foto’s snel gevonden en uitgesneden, en perfect weergegeven op elk apparaat. Zo bespaar je veel tijd en creëer je precies de gewenste ervaringen zonder dat je het wiel opnieuw hoeft uit te vinden.

Alle Assets-functies bekijken

Detecteer automatisch het centrale punt in een video, snijd de video uit met een vaste hoogte-breedteverhouding en traceer automatisch het centrale punt in het frame.

Meer informatie over Slim uitsnijden

Upload assets via het merkportaal naar de authoringomgeving om assets eenvoudig en veilig te delen. Gebruik dynamische media in het merkportaal om automatisch weergaven van videoassets te genereren die zijn geoptimaliseerd voor apparaten.

Meer informatie over het merkportaal

Vind snel content met behulp van AI (aangestuurd door Adobe Sensei), waarmee de content en het kleurenschema van een geselecteerde asset worden herkend en vergelijkbare assets uit het DAM-systeem worden opgehaald. Zoekfacetten worden dynamisch bijgewerkt en beheerd, afhankelijk van de selectie van andere facetten, waardoor het zoekproces gestroomlijnder en nauwkeuriger wordt.

Meer informatie over het zoeken naar digitale assets

Creëer, beheer en lever spectaculaire video-ervaringen in 360-gradenweergave die er perfect uitzien op elk apparaat.

Meer informatie over krachtige video-ondersteuning

Maak aangepaste videominiaturen door de volledige video te parseren en erdoorheen te joggen of te scrubben, en vervolgens het frame te selecteren dat je als miniatuur voor de video wilt gebruiken.

Meer informatie over krachtige video-ondersteuning

Benut de kracht van machine learning op basis van Adobe Sensei om een video te analyseren en verschillende frames voor te stellen die als miniaturen kunnen worden weergegeven.

Meer informatie over krachtige video-ondersteuning

Adobe Experience Manager Forms

Je hoeft je geen weg meer te banen door stapels formulieren en bergen papier: Experience Manager Forms transformeert je aanmeldings-, onboarding- en klantcommunicatieprocessen in gepersonaliseerde, gestroomlijnde digitale ervaringen.

Met de nieuwste updates worden je aanmeldings- en communicatieprocessen papierloos, geautomatiseerd en schaalbaar voor meerdere kanalen. Daarnaast kun je snel cross-channel-content creëren en personaliseren met vereenvoudigde sneltoetsen en visueel aantrekkelijke componenten. Bekijk onze nieuwste functies om te zien hoe dat gaat.

 Alle Forms-functies bekijken

Synchroniseer content en opmaak van gedrukte documenten om snel mobiel-responsieve webcommunicatie te creëren, te publiceren en te perfectioneren, en interactieve mogelijkheden te benutten die traditionele gedrukte documenten niet bieden.

Vereenvoudig de authoring van langere documenten voor multichannel interactieve communicatie om de personalisatie te verbeteren. Auteurs kunnen direct gekoppelde/niet-gekoppelde data-elementen bekijken, acties ongedaan maken of opnieuw uitvoeren, fragmenten uitvouwen/samenvouwen, sneltoetsen gebruiken en elementen naar tekst- of veldfragmenten slepen.

Meer informatie over gepersonaliseerde communicatie

Maak je digitale communicatie visueel aantrekkelijker met nieuwe diagramtypen waarmee data duidelijk en effectief wordt weergegeven. Tabelkolommen kunnen eenvoudig worden geconfigureerd en gesorteerd, zodat klanten snel de data kunnen bekijken die belangrijk voor hen is. Ze hoeven dus niet je website te verlaten om data naar Excel te exporteren.

Meer informatie over ingesloten diagrammen

Voldoe aan de strengste internationale eisen door een onafhankelijke identiteitscontrole uit te voeren via een vertrouwde autoriteit met op PKI gebaseerde digitale handtekeningen.

Meer informatie over elektronische handtekeningen

Hergebruik workflows in de hele formulierenbibliotheek om basisprocessen te schalen, vereenvoudig de authoring van workflows met variabelen en aangepaste datatypen, en debug workflows voor formulieren sneller met verbeterde voorzieningen voor logboekregistratie.

Meer informatie over de visuele workfloweditor

Adobe Experience Manager Managed Services

Je wilt niet dat er weken of maanden overheen gaan voordat je die geweldige digitale ervaringen kunt bieden. En met Managed Services hoeft dat ook niet. Zelfs als je ingrijpende wijzigingen aanbrengt, zoals het wijzigen van de navigatie of het toevoegen van nieuwe functionaliteit, duurt het maar enkele uren of dagen.

Met Cloud Manager for Experience Manager beschikt IT over een geavanceerde CI/CD-pijplijn voor doorlopende integratie en aanlevering. De nieuwste release biedt automatische schaling en verbeterde ‘quality gate’-controles, waardoor aanpassingen vaker kunnen worden geïmplementeerd, zonder dat de prestaties of beveiliging daarmee in het gedrang komen.

Meer informatie over Managed Services

Bij een ongewoon hoge productiebelasting wordt automatisch gedetecteerd of er extra capaciteit nodig is, zodat je gemakkelijk capaciteit kunt toevoegen tijdens piekperioden.

Voer aanvullende testen uit met codekwaliteitscontroles in een CI/CD-pijplijn buiten de productieomgeving, en voer prestatietesten voor assets uit.

Dankzij naadloze upgrades voer je versie-upgrades sneller en eenvoudiger uit, zodat je teams nog sneller en met minimale downtime toegang kunt geven tot de nieuwste AEM-functies.

Transformeer de ervaring met Adobe Experience Platform.

Eén platform om al je ervaringen aan te sturen. Importeer je data, standaardiseer deze en maak deze slimmer. Voer op basis van je data acties uit via alle kanalen en bied fantastische ervaringen met minder inspanning. Ontdek wat Adobe Experience Platform inhoudt en hoe het betere ervaringen kan aansturen.

Laten we kijken wat Adobe Experience Manager voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Adobe Experience Cloud voor jouw bedrijf kan betekenen.