Houd de interesse van klanten vast.

Houd de interesse van klanten vast.

In elk stadium.

Transformeer je customer experience management met Marketo Engagement Platform. Gebruik het om de verkoop en marketing op elk contactpunt af te stemmen

Maak kennis met Marketo Engage

Leadnurturing en -management
Begeleid potentiële klanten van vraag naar deal door leads en strategische accounts te beheren met geautomatiseerde trajectflows en CRM-integraties.

Accountgebaseerde marketing
Werk samen met het salesteam om de meest strategische verkoopkansen te benutten door belangrijke, veelbelovende accounts te benaderen en je succes te meten.

Personalisatie
Gebruik machine learning en predictive analytics om automatisch de meest relevante content weer te geven voor elke klant op alle kanalen.

Cross-channel betrokkenheid
Benader je leads en accounts door gepersonaliseerde berichten en content weer te geven op elk kanaal, waaronder e-mail, mobiele apparaten en meer.

Geïntegreerde verkoopapplicaties
Stem marketing en sales beter op elkaar af om belangrijke accounts te benaderen via betere zichtbaarheid, inzichten, sjablonen en verkoopdraaiboeken.

Marketingmeting en -attributie
Begrijp, bewijs en optimaliseer het effect van je marketing met uitgebreide analytics voor campagneprestaties en omzetattributie.

Maak kennis met Marketo Engagement Platform
Marketo is een leider in Gartner’s 2018 Magic Quadrant for Multichannel Marketing Hubs.

Bron   |   Disclaimer

Marketo is een leider in het 2018 Gartner Magic Quadrant voor CRM Lead Management.

Om B2B-ervaringen te transformeren, moet je je campagnes naar een hoger niveau tillen. Ontdek waarom Gartner ons als leider heeft beoordeeld op het gebied van leadmanagement binnen de gehele branche.

Succesverhalen

CenturyLink heeft met Marketo Engage het aantal marketing-qualified leads verhoogd van 100 per maand naar meer dan 2000.

Met Marketo Engage heeft Schwab Advisor Services zijn marketingactiviteiten getransformeerd, waardoor er voor meer dan USD 100 miljoen aan deals zijn gesloten en de interessepercentages met 500 procent zijn toegenomen.

Laten we kijken wat Marketo Engage voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Marketo Engage voor jouw bedrijf kan betekenen.