Marketo Engage

Houd de interesse van klanten vast. In elk stadium.

Transformeer je customer experience management met Marketo Engagement Platform. Gebruik het om de verkoop en marketing op elk contactpunt af te stemmen.

Experience Makers EMEA

The New Era in Experience.

Get the insight and inspiration you need.

Maak kennis met Marketo Engage

Leadnurturing en -management
Begeleid potentiële klanten van vraag naar deal door leads en strategische accounts te beheren met geautomatiseerde trajectflows en CRM-integraties.

Accountgebaseerde marketing
Ga een stap verder dan marketing om account-based experiences (ABX) te creëren door samen met het salesteam belangrijke, veelbelovende accounts te benaderen en je succes te meten.

Personalisatie
Gebruik machine learning en predictive analytics om automatisch de meest relevante content weer te geven voor elke klant op alle kanalen.

Cross-channel betrokkenheid
Benader je leads en accounts door gepersonaliseerde berichten en content weer te geven op elk kanaal, waaronder e-mail, mobiele apparaten en meer.

Geïntegreerde verkoopapplicaties
Stem marketing en sales beter op elkaar af om belangrijke accounts te benaderen via betere zichtbaarheid, inzichten, sjablonen en verkoopdraaiboeken.

Marketingmeting en -attributie
Begrijp, bewijs en optimaliseer het effect van je marketing met uitgebreide analytics voor campagneprestaties en omzetattributie.

Marketo is a Leader in Gartner’s 2018 Magic Quadrant for Multichannel Marketing Hubs.

Een nieuwe tool kan je ver brengen. Een retool kan je nóg verder brengen

Een krachtige tool biedt functies waarmee je snel op weg wordt geholpen. Maar met alleen het bezit ervan kom je nergens. Hetzelfde geldt voor je marketing automatiseringstool. Lees ‘Marketing automation is more than software’. Het is een strategie om te ontdekken wat je nodig hebt om de eindstreep te halen.

Succesverhalen

CenturyLink heeft met Marketo Engage het aantal marketing-qualified leads verhoogd van 100 per maand naar meer dan 2000.

Met Marketo Engage heeft Schwab Advisor Services zijn marketingactiviteiten getransformeerd, waardoor er voor meer dan USD 100 miljoen aan deals zijn gesloten en de interessepercentages met 500 procent zijn toegenomen.

Laten we kijken wat Marketo Engage voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Marketo Engage voor jouw bedrijf kan betekenen.