Succesverhalen over Adobe Target

Bekijk hoe deze toonaangevende merken met Adobe Target ongelofelijke digitale ervaringen konden testen, optimaliseren en leveren, die de loyaliteit vergroten en de omzet stimuleren.

“Het is geweldig dat we al deze nieuwe content zo snel kunnen publiceren. Maar wat het echt bijzonder maakt is dat we precies kunnen zien hoe klanten reageren, zodat we de ervaringen daarop kunnen aanpassen.”

Joost van Dun, .Com Manager, Corporate Experience, Philips

“We ontdekten al snel dat Adobe Experience Cloud de structuurbackbone van ons test- en optimalisatieprogramma kon leveren door een herhaalbaar proces te ondersteunen.”

Manager, Digital Testing/Optimalisatie en Personalisatie, Sprint

“Met Adobe Target, vonden we de ideale balans voor het afstemmen van onze marketing op verschillende klantvoorkeuren, wat resulteerde in 14% meer conversie.”

Steven Jones, Associate Director, Testen en Optimalisatie, Progrexion

Succesverhalen

Thomas Jefferson University gebruikte Adobe Target voor het creëren van aangepaste content en ervaringen voor hun 2,75 miljoen bezoekers per jaar.

Met Adobe Target, kan RS Components vertrouwen op data om de juiste wijzigingen aan te brengen met betrekking tot hun site, waardoor het aantal kliks op de site steeg met 75%.

Laten we kijken wat Adobe Target voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Adobe Target voor jouw bedrijf kan betekenen.