* NIET GELDIG INDIEN WETTELIJK VERBODEN OF AAN BEPERKINGEN ONDERHEVIG. Aanbieding start op 3 september 2016 en eindigt op 2 december 2016. Aanbieding is beschikbaar voor commerciële organisaties en overheidsinstanties in APAC (exclusief China), EMEA, Japan, Latijns-Amerika en Noord-Amerika via geautoriseerde Adobe-resellers en in Australië, België, Canada, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Japan, Luxemburg, Nederland, Nieuw-Zealand, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Zweden en Zwitserland rechtstreeks telefonisch via Adobe. Adobe biedt de rechtstreekse channel partner van Adobe, of de klant als de transactie rechtstreeks met Adobe geschiedt, een korting van 15% op Acrobat Standard DC of Acrobat Pro DC (de “Producten”) voor in aanmerking komende bestellingen van nieuwe of aanvullende VIP-lidmaatschappen van vijf of meer licenties van de producten. In aanmerking komende bestelling houdt in: 1-elke willekeurige combinatie van nieuwe en add-on licenties van de Producten, 2–gecombineerd voor een bestelling van vijf of meer licenties, 3-aangeschaft tijdens dezelfde verkooptransactie. In aanmerking komende bestellingen dienen te worden geplaatst via het VIP-aanschafprogramma (Value Incentive Plan) bij een geautoriseerde Adobe-reseller, of rechtstreeks telefonisch via een Adobe-callcenter. Aanbieding kan niet worden gecombineerd met Creative Cloud or Adobe Stock-licentie-aankoop voor het verkrijgen van geschiktheid voor de promotiekorting van 15%. Voor nieuwe VIP-inschrijvingen is een lidmaatschap voor 12 maanden vereist, vooraf betaald. Voor VIP Select driejarige contracten geldt de promotiekorting van 15% alleen voor het eerste jaar van het lidmaatschap; de promotiekorting geldt niet voor het tweede en derde jaar. Elke bestelling afzonderlijk moet een in aanmerking komende bestelling zijn. Tijdens de verlenging van het lidmaatschap van het VIP-lid, is de aanbieding vanaf de vervaldatum niet langer geldig. VIP-aanbieding geldt niet voor klanten uit het onderwijs. Voor meer informatie bel je 0800 80982, of ga je naar https://acrobat.adobe.com/be/nl/acrobat.html.

Algemene voorwaarden: Alleen geldig voor personen die 18 jaar of ouder zijn. Inwoners van of personen in landen waarvoor embargo’s of Amerikaanse of lokale uitvoerbeperkingen gelden, zijn van deze aanbieding uitgesloten. Deze aanbieding en de genoemde prijzen kunnen zonder voorafgaand bericht worden gewijzigd. Deze aanbieding kan niet met terugwerkende kracht worden toegepast, kan niet worden geruild, verkocht of overgedragen, kan niet worden toegewezen aan of gecombineerd met een andere korting of aanbieding en kan niet worden ingewisseld voor geld of andere goederen en diensten. Er kan aanvullende belasting in rekening worden gebracht. Er kunnen aanvullende voorwaarden gelden. 

Aankopen via geautoriseerde channel partners: De prijzen die channel partners aan klanten rekenen, worden niet door Adobe vastgesteld en Adobe kan klanten geen specifieke korting of prijs garanderen. De feitelijke lidmaatschapskosten en licentiekosten worden bepaald door de partner, en de partner is verantwoordelijk voor het informeren van de klant over alle bepalingen en voorwaarden van een aanbieding, voorafgaand aan de aanschaf.