Adobe-logo

Voorwaarden

*Aanbieding geldt van 16 november 2020 tot en met 27 november 2020. Aanbieding geldt voor nieuwe leden van Adobe Creative Cloud/Alle apps voor individuele gebruikers en alleen bij rechtstreekse aankoop via de Adobe Store of telefonische aankoop via een regionaal Adobe-callcenter. Koop het Adobe Creative Cloud voor individuele gebruikers/Alle apps-lidmaatschap voor 15,73 € /maand of 187,82 €/jr. De standaard winkelprijs voor Creative Cloud voor individuele gebruikers/Alle apps is 19,66 € /maand of 235,95 €/jr.

Maximaal één (1) aankoop per klant. Hiervoor moet een lidmaatschap van 12 maanden worden afgesloten. Na afloop van je kortingsperiode wordt je lidmaatschap automatisch verlengd en geldt het standaardtarief voor je lidmaatschap, tenzij je besluit om je lidmaatschap te wijzigen of op te zeggen. Als het standaardtarief voor je lidmaatschap wijzigt, zullen we ons redelijkerwijze inspannen om je daarvan op de hoogte te stellen. De aanbieding geldt niet voor klanten in het onderwijs, OEM-klanten en klanten met volumelicenties.

Voorwaarden voor reguliere introductieprijzen
19,66 € /maand Introductieprijzen voor Creative Cloud

In aanmerking komende studenten van 13 jaar en ouder en docenten kunnen met korting een jaarlidmaatschap voor Adobe® Creative Cloud™ aanschaffen. Hiervoor betalen ze in het eerste jaar slechts 19,66 € /maand voor het eerste jaar. Na het eerste jaar wordt je contract automatisch met een jaar verlengd tegen het dan geldende standaardjaartarief, tenzij je het contract opzegt. Deze prijs geldt voor de aanschaf van een jaarlidmaatschap, waarvoor een contract van 12 maanden vereist is. Deze prijs is alleen beschikbaar voor een eerste lidmaatschap en is beperkt tot in aanmerking komende klanten uit het onderwijs die het lidmaatschap rechtstreeks aankopen bij de Adobe Store of telefonisch via Adobe Sales. OEM-klanten, zakelijke klanten en klanten met volumelicenties komen niet in aanmerking voor deze prijs. Deze prijs is beperkt tot één aankoop van één jaarlidmaatschap voor Creative Cloud per klant. Deze aanbieding kan niet worden geruild, verkocht of overgedragen, kan niet worden gecombineerd met een andere korting of aanbieding en kan niet worden ingewisseld voor geld of andere goederen en diensten. Deze prijs kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. Niet geldig wanneer wettelijk verboden, belast of beperkt..