Voorwaarden en prijs
Licenties die uiterlijk op 29 augustus 2014 rechtstreeks bij de Adobe Store of telefonisch via een Adobe-callcenter zijn aangeschaft, komen in aanmerking voor de introductieprijs van € 49,99 per maand per licentie of € 599,88 per jaar per licentie (exclusief btw) voor een periode van 3 jaar vanaf de aankoopdatum. Het Creative Cloud voor teams-lidmaatschap is alleen beschikbaar voor klanten die 13 jaar of ouder zijn op het ogenblik van de aankoop. Deze aanbieding geldt alleen als je eerder CS3 of hoger hebt aangeschaft en als je nog niet eerder gebruik hebt gemaakt van een andere introductieaanbieding of promotie.

Betaling
Tijdens je contractjaar innen we elke maand de betaling van de hierboven vermelde vergoedingen op basis van de grootte van je team. Je Team-lidmaatschap gaat in zodra je dit inschrijvingsproces hebt voltooid en je betaling is bevestigd. Vanaf dat moment kun je ook leden uitnodigen voor je team. Tijdens het contractjaar kun je extra licenties voor je team aanschaffen voor de hierboven vermelde prijs. Deze extra licenties verlopen tegelijkertijd met je éénjarige contract.

Verlenging
Na de eerste 12 maanden wordt je contract automatisch verlengd. Bij je eerste jaarlijkse verlenging worden de toegevoegde licenties verlengd tegen de introductieprijs van € 49,99 per maand per licentie of € 599,88 per jaar per licentie (exclusief btw) voor 2 jaarlijkse verlengingsperioden. Bij de volgende jaarlijkse verlengingen en verlengingen voor licenties die zijn aangeschaft buiten het aanbiedingsvenster geldt de reguliere lidmaatschapsprijs die op dat moment van toepassing is. De reguliere prijs voor Creative Cloud voor teams is momenteel € 69,99 per maand per licentie of € 839,88 per jaar per licentie (plus de toepasselijke belastingen/btw). We lichten je altijd in voordat we deze verlenging in rekening brengen.

Annulering
We zouden het jammer vinden als je je lidmaatschap opzegt, maar als je het binnen de eerste 30 dagen van je contract annuleert, betalen wij het volledige bedrag aan je terug. Na deze periode wordt voor het annuleren of verwijderen van licenties 50% van het resterende bedrag van je contract in rekening gebracht. Voor annuleringen kun je bellen met de Klantenondersteuning.