DISCLAIMER VOOR KORTINGSAANBIEDINGEN
(Adobe Direct Sales)


*Aanbieding geldt vanaf 20 april 2020 tot en met 15 juni 2020. De aanbieding is wereldwijd (met uitzondering van de Verenigde Arabische Emiraten, Bahrein, Egypte, Jordanië, Koeweit, Oman, Qatar, Saudi-Arabië, Jemen, Turkmenistan, Moldavië, Marokko, Tunesië, Libanon, Kazachstan, Kirgizië, Tadzjikistan, Oekraïne en Oezbekistan) beschikbaar voor nieuwe en bestaande lidmaatschappen op Adobe Spark die rechtstreeks via spark.adobe.com worden afgesloten. Meld je aan voor een maandlidmaatschap op Adobe Spark voor individuele gebruikers voor 9,99 € (plus eventuele belastingen) per maand en ontvang het de eerste twee maanden gratis.

 

Bij een maandlidmaatschap gaan je twee gratis maanden in op het moment dat je jouw betalingsgegevens verstrekt. Voor de eerste twee maanden wordt niets in rekening gebracht. Vanaf de derde maand wordt maandelijks het bedrag van 9,99 €, plus eventuele belastingen (zoals belasting toegevoegde waarde), in rekening gebracht. Je maandlidmaatschap wordt automatisch verlengd totdat je opzegt. Je krijgt geen bericht van de verlenging. Als je je lidmaatschap tijdens de eerste of tweede maand opzegt, wordt er niets in rekening gebracht op je creditcard en loopt de service door tot het einde van de factureringscyclus van die tweede maand. Bij opzegging binnen 14 dagen na het begin van de factureringscyclus van de derde maand krijg je het volledige bedrag terug. Als je na die 14 dagen opzegt, kan je betaling niet worden gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van de facturingsperiode van die maand. Omdat er geen jaarcontract is, kan je maandtarief worden gewijzigd, maar je wordt op de hoogte gesteld van elke wijziging in je tarief met de mogelijkheid op te zeggen in overeenstemming met deze voorwaarden. Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen via de pagina Account beheren of door contact op te nemen met de klantenondersteuning in je regio.

 

Bij een jaarlidmaatschap gaan je twee gratis maanden in op het moment dat je jouw betalingsgegevens verstrekt. Voor de eerste twee maanden wordt niets in rekening gebracht. Na de twee gratis maanden wordt het bedrag van 99,99 €, plus eventuele belastingen (zoals belasting toegevoegde waarde), in rekening gebracht als vooruitbetaling voor de licentietermijn van één jaar vanaf de derde maand. Je jaarlidmaatschap loopt door totdat je opzegt. Als je je lidmaatschap tijdens de eerste of tweede maand opzegt, wordt er niets in rekening gebracht op je creditcard en loopt de service door tot het einde van de factureringscyclus van die tweede maand. Bij opzegging binnen 14 dagen na het begin van de factureringscyclus van de derde maand krijg je het volledige bedrag terug. Als je na die 14 dagen opzegt, wordt je betaling niet gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van de termijn. Je kunt op elk gewenst moment opzeggen via je pagina Account beheren of door contact met de klantenondersteuning op te nemen.

 

Algemene voorwaarden: alleen geldig voor in aanmerking komende personen die 18 jaar of ouder zijn. Inwoners van of personen in landen waarvoor embargo’s of Amerikaanse of lokale uitvoerbeperkingen gelden, zijn van deze aanbieding uitgesloten. Deze aanbieding en de genoemde prijzen kunnen zonder voorafgaand bericht als gevolg van onvoorziene omstandigheden worden gewijzigd. Deze aanbieding mag niet worden ingewisseld, verkocht, overgedragen, toegewezen aan of gecombineerd met een andere korting of aanbieding, of worden ingeruild voor geld of andere goederen en diensten die hier niet expliciet worden vermeld als inbegrepen. Aanbieding is afhankelijk van beschikbaarheid in het land waar de ontvanger woont. Er kunnen aanvullende voorwaarden gelden. AANBIEDING IS NIET GELDIG WAAR DEZE WETTELIJK VERBODEN OF BEPERKT IS.