Adobe-logo

Voorwaarden

DISCLAIMER VOOR KORTINGSAANBIEDINGEN 

(Adobe Direct Sales)

*Aanbieding geldt wereldwijd voor nieuwe en bestaande leden van Adobe Spark die het product rechtstreeks op spark.adobe.com aanschaffen. Neem een maandlidmaatschap op Adobe Spark voor individuele gebruikers voor ... (plus eventuele belastingen) en krijg de eerste twee maanden gratis.

Bij een maandlidmaatschap gaan je twee gratis maanden in op het moment dat je je betalingsgegevens verstrekt. Voor de eerste twee maanden wordt niets in rekening gebracht. Vanaf de derde maand wordt maandelijks ..., plus eventuele belastingen (zoals belasting toegevoegde waarde), in rekening gebracht. Je maandlidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd totdat je opzegt. Als je je lidmaatschap tijdens de eerste of tweede maand opzegt, wordt er niets van je creditcard afgeschreven en loopt de service door tot het einde van de factureringscyclus van die tweede maand. Bij opzegging binnen 14 dagen na het begin van de factureringscyclus van de derde maand krijg je het volledige bedrag terug. Als je na die 14 dagen opzegt, kan je betaling niet worden gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van de facturingsperiode van die maand. Omdat er geen jaarcontract is, kan je maandtarief worden gewijzigd, maar je wordt op de hoogte gesteld van elke wijziging in je tarief met de mogelijkheid op te zeggen in overeenstemming met deze voorwaarden. Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen via de pagina Account beheren of door contact op te nemen met de klantenondersteuning in je regio.   

Bij een jaarlidmaatschap gaan je twee gratis maanden in op het moment dat je jouw betalingsgegevens verstrekt. Voor de eerste twee maanden wordt niets in rekening gebracht. Na de gratis periode wordt vanaf de derde maand ..., plus eventuele belastingen (zoals belasting toegevoegde waarde), in rekening gebracht als vooruitbetaling op het jaarlidmaatschap. Je jaarlidmaatschap loopt door totdat je opzegt. Als je je lidmaatschap tijdens de eerste of tweede maand opzegt, wordt er niets van je creditcard afgeschreven en loopt de service door tot het einde van de factureringscyclus van die tweede maand. Bij opzegging binnen 14 dagen na het begin van de factureringscyclus van de derde maand krijg je het volledige bedrag terug. Als je na die 14 dagen opzegt, wordt je betaling niet gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van je termijn.

Je kunt op elk gewenst moment opzeggen via de pagina Account beheren* of door contact met de regionale klantenondersteuning op te nemen.    

Algemene voorwaarden: alleen geldig voor in aanmerking komende personen die 18 jaar of ouder zijn. Inwoners van of personen in landen waarvoor embargo's of Amerikaanse of lokale uitvoerbeperkingen gelden, zijn van deze aanbieding uitgesloten. Deze aanbieding en de genoemde prijzen kunnen zonder voorafgaand bericht als gevolg van onvoorziene omstandigheden worden gewijzigd. Deze aanbieding kan niet worden geruild, verkocht of overgedragen, worden gecombineerd met andere aanbiedingen of worden ingewisseld voor geld of andere goederen en diensten die hier niet uitdrukkelijk worden vermeld. Aanbieding is afhankelijk van beschikbaarheid in het land waar de ontvanger woont. 

Er kunnen aanvullende voorwaarden gelden. AANBIEDING IS NIET GELDIG WAAR DEZE WETTELIJK VERBODEN OF BEPERKT IS.