*Van 24 november tot en met 30 november kun je een jaarlidmaatschap voor Adobe Creative Cloud voor studenten aanschaffen voor slechts 15,73 € incl. BTW per maand (of 187,82 €  incl. BTW per jaar) voor het eerste jaar.

Na het eerste jaar wordt je contract automatisch met een jaar verlengd tegen het dan geldende standaardjaartarief (momenteel 30,24 € incl. BTW per maand of 362,75 €  incl. BTW per jaar), tenzij je het contract opzegt. Deze aanbieding geldt voor een jaarlidmaatschap met een contract van 12 maanden. Deze aanbieding geldt alleen bij rechtstreekse aankoop bij de Adobe Store of telefonische aankoop via een regionaal Adobe-callcenter. Inwoners van landen waarvoor een embargo geldt, komen niet in aanmerking voor deze aanbieding. De aanbieding is beperkt tot één aankoop per klant. Op deze aanbieding zijn de exportwetten van de Verenigde Staten en de wetten van het land waar de ontvanger woont van toepassing. Deze aanbieding kan niet worden geruild, verkocht of overgedragen, kan niet worden gecombineerd met een andere korting of aanbieding en kan niet worden ingewisseld voor geld of andere goederen en diensten. Deze prijs kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. Aanbieding is niet geldig waar deze bij de wet verboden of belast is of aan wettelijke beperkingen onderhevig is.

Alleen geldig voor studenten, docenten, professoren en andere medewerkers van scholen en universiteiten.


Verlenging
De prijs geldt voor de volledige 12 maanden. Daarna wordt je contract automatisch verlengd tegen de standaardprijs die op dat moment geldt. Een Adobe Creative Cloud-lidmaatschap voor studenten kost op dit moment normaal gesproken 30,24 € incl. BTW per maand of 362,75 € incl. BTW per jaar. Je krijgt altijd van tevoren bericht van verlenging. Eventuele prijswijzigingen worden altijd van tevoren bekendgemaakt.


Annulering
We zouden het jammer vinden als je je lidmaatschap opzegt, maar als je het contract binnen 14 dagen vanaf de contractdatum annuleert, betalen wij het volledige bedrag aan je terug. Na deze periode wordt voor het annuleren of verwijderen van licenties 50% van je resterende contractverplichting in rekening gebracht. Voor annuleringen kun je bellen met de Klantenondersteuning.