Adobe-logo

Voorwaarden


Substance 3D Collection voor individuele gebruikers – inclusief 50 assets per maand, zowel bij maandelijkse als vooruitbetaalde lidmaatschappen

Aanbieding begint op 7 februari 2023 en eindigt op 20 februari 2023. Aanbieding is beschikbaar voor in aanmerking komende personen die zich voor het eerst aanmelden voor het Adobe Substance 3D Collection-lidmaatschap voor individuele gebruikers. Koop het Adobe Substance 3D Collection-lidmaatschap voor individuele gebruikers voor    per maand/    incl. btw per jaar in het eerste jaar. Na afloop van je kortingsperiode geldt automatisch het standaardtarief voor het lidmaatschap (momenteel    per maand/      incl. btw per jaar, tenzij je besluit om je lidmaatschap te wijzigen of op te zeggen. Voor het jaarlidmaatschap is een contract van 12 maanden vereist. Je kunt je lidmaatschap opzeggen via je Adobe-account of de klantenondersteuning.

 

Deze prijs is alleen beschikbaar voor een eerste lidmaatschap en is beperkt tot in aanmerking komende personen van 18 jaar of ouder die rechtstreeks aankopen via Adobe of telefonisch via Adobe Sales. OEM-klanten, zakelijke klanten en klanten met volumelicenties komen niet in aanmerking voor deze aanbieding. Deze aanbieding is beperkt tot één (1) aankoop van één (1) Adobe Substance 3D Collection-lidmaatschap voor individuele gebruikers per in aanmerking komende klant. De aanbieding kan niet worden geruild, verkocht of overgedragen, kan niet worden gecombineerd met een andere korting of aanbieding en kan niet worden ingewisseld voor geld of andere goederen en diensten. Deze aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. Aanbieding is niet geldig waar deze bij de wet verboden of belast is of aan wettelijke beperkingen onderhevig is.