SPECIALE AANBIEDING
Alle onderwijs- en non-profitklanten komen maximaal 3 jaar lang in aanmerking voor een korting van 25% wanneer ze Creative Cloud voor het onderwijs kopen via het Value Incentive Plan (VIP). Aanbieding geldt tot en met 2 september 2016. Bel 800-685-3638 als je van deze aanbieding wilt profiteren.

VOORWAARDEN
Onderwijs- en non-profitklanten die Creative Cloud voor het onderwijs (apparaat- of persoonsgebonden licenties, volledige of enkelvoudige jaarlidmaatschappen) via het VIP aanschaffen, komen tijdelijk (van 15 juni t/m 2 september 2016) in aanmerking voor een korting van 25%.

Aanbieding geldt niet online. In aanmerking komende klanten kunnen bellen naar 800-685-3638 om producten te kopen. Ze kunnen ook contact opnemen met een geautoriseerde channel partner om gebruik te maken van zijn overstapkorting voor de eerste termijn van de VIP-onderwijslicentie en de eerste jaarlijkse verlenging daarvan. Adobe stelt niet de prijzen vast die de channel partner berekent en kan de klant geen korting of prijs garanderen. De channel partner stelt de uiteindelijke licentiekosten vast voor in aanmerking komende klanten. Adobe geeft geen garanties met betrekking tot de prijzen die door channel partners worden aangeboden als de klant besluit op een andere partner over te stappen.

Er kan belasting in rekening worden gebracht. Er kunnen aanvullende voorwaarden gelden. Inwoners van of personen in landen waarvoor embargo’s of Amerikaanse of lokale uitvoerbeperkingen gelden, zijn van deze aanbieding uitgesloten.