Vergroot snel afbeeldingen. 

Vergroot je foto's zonder dat dit ten koste van de kwaliteit gaat met onze gratis online tool voor het vergroten van afbeeldingen.

Met onze tool kun je je afbeeldingen enorm vergroten in slechts een paar muisklikken.

Je afbeelding vergroten in vier stappen.

afbeelding uploaden

1. Upload je JPG- of PNG-afbeelding.

Asset toegevoegd

2. Voer de gewenste schaal of pixelgrootte in.

Afbeelding vergroten of verkleinen

3. Klik op Afbeelding vergroten of verkleinen.

afbeelding downloaden

4. Download je vergrote afbeelding.

Gegarandeerde beeldkwaliteit.

Vergroten hoeft niet ten koste van de kwaliteit te gaan. Onze vergrotingstechnologie op basis van AI maakt het eenvoudig om elke keer hoogwaardige resultaten te krijgen. Je kunt mogelijke bestandsgroottes met lage resolutie bekijken en als het kwaliteitsverlies problematisch is, krijg je een waarschuwing voordat je de afbeelding downloadt.

Waarschuwing voor lage kwaliteit van foto van vrouw met hond

Meer manieren om met de afbeeldingsgrootte te spelen.

Het vergroten van afbeeldingen is niet je enige optie bij beeldbewerking. Je kunt je afbeelding bijsnijden om de compositie te veranderen en de aandacht te verleggen. Gebruik de referentietabel in het deelvenster voor het vergroten van de afbeeldingen om de optimale resolutie te vinden voor de meeste fotoformaten.

Grootte wijzigen van afbeelding met besneeuwde bergen

Vergroot je foto's op jouw manier: van pixels tot percentages.

Wijzig de grootte van je foto op basis van een percentage of de pixelafmetingen. Of je nu een specifieke afbeeldingsresolutie nodig hebt of gewoon een kleine afbeelding wilt vergroten, je kunt de afmetingen en bestandsgrootte controleren tijdens het vergroten. Pas de grootte verhoudingsgewijs aan door te klikken op het vergrendelpictogram. Ontgrendel de verhoudingen om de grootte vrijelijk te wijzigen.

Afbeelding voor pixelgrootte van vos in sneeuw

Ben je klaar om een vergroting te maken?