lightroom

Adobe Photoshop Lightroom (1 TB)

De cloudfotoservice voor iedere fotografieliefhebber.

Type lidmaatschap

144,33 €/jr

(12,03 € /maand)

12,09 € /maand

(Jaarlidmaatschap vereist.)

Studenten en docenten besparen meer dan 60% op Lightroom en 20+ Creative Cloud-apps.

Wat kun je doen met Lightroom?

Krijg alles wat nodig je nodig hebt om je foto's op elk apparaat te creëren, bewerken, ordenen, opslaan en delen.

Belangrijkste kenmerken

  • Creëer fantastische foto’s op je mobiele apparaten, het web en je desktop met krachtige bewerkingsfuncties in een eenvoudig te gebruiken interface.
  • Een back-up van je foto's en bewerkingen wordt veilig opgeslagen in de cloud, en ordenen en zoeken zijn kinderspel.
  • Je kunt je favoriete foto’s op leuke manieren delen en presenteren.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de aanschafopties voor Lightroom? 

Je kunt Lightroom afzonderlijk aanschaffen of als onderdeel van het Creative Cloud-fotografielidmaatschap. Beide lidmaatschappen zijn verkrijgbaar vanaf 12,09 € /maand. Lightroom Classic is verkrijgbaar als onderdeel van het Creative Cloud-fotografielidmaatschap, vanaf 12,09 € /maand(incl. BTW).

Is Lightroom beschikbaar zonder lidmaatschap?

Nee, Lightroom en de nieuwste versies van Creative Cloud-apps zijn alleen beschikbaar met een lidmaatschap.

Zijn alle Lightroom-app updates inbegrepen in het lidmaatschap? 

Ja, met Lightroom heb je toegang tot alle nieuwste updates en releases op het moment dat ze beschikbaar zijn.

Wat is het verschil tussen de jaar- en maandlidmaatschappen? 

Met het jaarplan ga je een lidmaatschap een jaar aan, wat je het meeste voordeel geeft. Hierbij heb je recht op 14-dagen geld terug-garantie. Als je daarna annuleert, wordt er 50% in rekening gebracht voor de resterende maanden. Het maandlidmaatschap biedt je de flexibiliteit om zonder opzegkosten je lidmaatschap stop te zetten en opnieuw te starten.

Zijn de applicaties op mijn computer geïnstalleerd, of staan ze in de cloud?

Je Creative Cloud-desktopapplicaties — zoals de Lightroom-desktopapp — worden lokaal op je computer geïnstalleerd. Je hoeft niet altijd verbonden te zijn met het internet om de applicaties te gebruiken. Je hoeft slechts één keer in de 99 dagen verbinding te maken met internet om je lidmaatschap te valideren.

Kan ik de software op meer dan één computer tegelijk gebruiken? 

Ja, je kunt Creative Cloud-desktopapps installeren en gebruiken op twee computers, zoals een thuiscomputer en een computer op het werk (Mac, pc, of één van elk.)

Wat gebeurt er met mijn foto’s als ik de limiet van mijn cloudopslagruimte overschrijd? 

Als je opslagruimte vol is, worden je nieuwe foto’s alleen opgeslagen op de apparaten waarvan ze afkomstig zijn.  Er wordt geen back-up meer van je foto’s opgeslagen in de cloud en je foto’s worden niet meer gesynchroniseerd tussen je apparaten. Ze worden ook niet automatisch getagd met trefwoorden waarop je eenvoudig kunt zoeken in Lightroom.  De foto’s waarvan je al een back-up hebt opgeslagen in de cloud zijn nog steeds toegankelijk op al je apparaten. 

Als je meer opslagruimte nodig hebt, kun je een lidmaatschap van 20 GB upgraden naar 1 TB of je totale opslagruimte verhogen naar 2 TB, 5 TB of 10 TB, vanaf 12,09 € /maand(incl. BTW) per terabyte. Als je meer opslagruimte wilt kopen, bel je 0800 80 982. Als je je bestaande lidmaatschap wilt upgraden, meld je je aan bij je Adobe ID-account (Mijn lidmaatschappen > Lidmaatschap beheren > Lidmaatschap wijzigen). Zie Je Adobe-lidmaatschap wijzigen voor uitgebreide instructies.

Lidmaatschap en opzeggingsvoorwaarden

De service gaat van start zodra je betaling is verwerkt. Je wordt gefactureerd volgens het jaartarief dat wordt vermeld op het moment van aankoop, plus toepasselijke belastingen. Totdat je je lidmaatschap opzegt, wordt je contract automatisch elk jaar op de verlengingsdatum verlengd. Verlengingstarieven zijn aan wijzigingen onderhevig, maar we sturen je altijd van tevoren bericht. Als je je lidmaatschap binnen 14 dagen na je bestelling opzegt, krijg je het volledige bedrag terug. Als je na 14 dagen opzegt, wordt je betaling niet gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van de gecontracteerde termijn. Je kunt op elk gewenst moment opzeggen door naar je pagina Account beheren te gaan of door contact op te nemen met de klantenondersteuning.

Adobe, the Adobe logo, Creative Cloud, Lightroom, and Photoshop are are either registered trademarks or trademarks of Adobe in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.