Adobe Research zorgt voor baanbrekende digitale ervaringen.

Onze technologische innovaties blijven maar doorgaan. Bij Adobe Research zijn onze toonaangevende onderzoekswetenschappers, kunstenaars en ontwerpers dan ook druk in de weer. Ze publiceren artikelen, gaan partnerschappen aan met instellingen voor hoger onderwijs en werken samen met externe groepen om algoritmen en services te ontwikkelen voor kunstmatige intelligentie, deep learning, machine learning en meer.

Kunstmatige intelligentie zet de deur open naar artistieke experimenten.

De kunstenaar Vasjen Katro, ook bekend als Baugasm, kreeg van ons de opdracht om ons logo een make-over te geven met behulp van AI-technologie van Adobe Research. Lees het Adobe Create-artikel en ontdek hoe zijn unieke, visueel verbluffende remix tot stand kwam dankzij kunstmatige intelligentie.

Innovatie in de schijnwerpers

PROJECTEN

Project Smooth Operator

Met Project Smooth Operator kan een video worden uitgesneden voor verschillende hoogte-breedteverhoudingen zonder dat de actie verloren gaat.

PROJECTEN

AI-spraakassistent

Met behulp van een spraakassistent vind je sneller wat je zoekt, op het moment dat je het nodig hebt.

PERSONEN

Onderzoeker in de schijnwerpers: Balaji Vasan Srinivasan

Lees hoe Balaji Vasan Srinivasan bij het Adobe Research-lab in Bangalore terechtkwam, waar hij nu werkt aan AI-technologie die computers in staat stelt content te genereren en lay-outs te creëren.

Beeldmanipulatie ontdekken met kunstmatige intelligentie.

We onderzoeken de mogelijkheden om nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie in te zetten om de integriteit en authenticiteit van digitale media te vergroten. Lees ons blogbericht voor meer informatie.

Voorproefjes van Adobe Summit

Adobe MAX Sneaks