Adobe Sensei-services

Ontdek meer over de krachtige Adobe Sensei-services waarmee je slimmer en sneller kunt werken en die een persoonlijk tintje geven aan elke klantenervaring.

Content Intelligence

Content Intelligence-services aangestuurd door Adobe Sensei zullen in de bètafase beschikbaar zijn voor geselecteerde klanten.

Verzoeken om toegang tot bèta ›


Content AI-services

Als onderdeel van Content Intelligence, helpen Content AI-services je om inzicht te krijgen in afbeeldingen en deze te manipuleren voor efficënt hergebruik, geautomatiseerde productie en personalisatie op schaal. Met Adobe Sensei's Content AI-services kun je het volgende verbeteren:

 Content AI-services

Beeldcontent

Voeg automatisch beelddescriptors aan nieuwe en bestaande assets toe, waaronder metadata, ontwerpelementen en ondertitels.

Beeldkwaliteit

Houd de beeldkwaliteit bij met behulp van professionele dimensies zoals kleurharmonie, velddiepte en ‘regel van derden’.

Contentpositie

Snijd en maskeer afbeeldingen automatisch met contentbewuste intelligentie om afbeeldingen te maken voor merkspecificaties en kanaalvereisten.

Videocontent

Genereer snel metadata inclusief actiedescriptors voor video.

Experience Intelligence

Dankzij de spoedig beschikbare Experience Intelligence-services van de volgende generatie, aangedreven door Adobe Sensei, kun je elke klantervaring personaliseren en optimaliseren. Dit zal als bèta beschikbaar zijn voor geselecteerde klanten en deel uitmaken van onze Adobe Experience Cloud-oplossingen.

Verzoeken om toegang tot bèta ›


Attribution AI-services

Krijg inzicht in de invloed van je marketing op de gewenste resultaten, terwijl je de klantenervaring kunt optimaliseren binnen hun hele traject. Met Adobe Sensei's Attribution AI-services krijg je inzicht in het volgende:

 Attribution AI-services

Marketing-impact

Bepaal de stapsgewijze impact, aangedreven door owned, earned en betaalde media.

Effectiviteit van cross-channelcampagne

Wijs stapsgewijze uitgaven toe op basis van de kanaal- en campagneprestaties, om betere resultaten te stimuleren.

Soorten klanten

Krijg inzicht in het soort klanten die converteren via je marketingkanalen.

Customer AI-services

Verrijk klantprofielen met intelligente kenmerken op basis van klantgedrag en demografische gegevens, om prospects en klanten beter te segmenteren en targeten. Met Adobe Sensei's Customer AI-services krijg je inzicht in het volgende:

Verloopneiging

Identificeer en behoud de klanten die je service waarschijnlijk het vaakst zullen annuleren.

Conversieneiging

Personaliseer voedingscampagnes voor prospects op basis van gedragingen en interesses, om conversie te stimuleren.

Upsell-neiging

Richt aanbiedingen op de juiste klant op het juiste moment om de ‘wallet share’ te optimaliseren.

 Customer AI-services

Journey AI-services

Optimaliseer het ontwerp en de levering van klanttrajecten door AI-gedreven optimalisatie te orkestreren met marketeergedefinieerde regels. Met Adobe Sensei's Journey AI-services krijg je inzicht in het volgende:

Journey AI-services

Optimale verzendtijd

Personaliseer de timing van e-mails voor je prospects en klanten.

Engagement van gebruikers

Plan je communicatiestrategie met voorspellende inzichten in de waarschijnlijkheid van interactie met de e-mail (percentage voor openen en percentage voor doorklikken).

Berichtendrempel

Ontdek de juiste cadans voor berichten die de klanten betrokken houden en afgenomen interesse van klanten vermijden zodat ze zich niet afmelden.