Adobe Acrobat Sign

Maak eenvoudig online webformulieren met de speciale formulierfunctie van Adobe.

Zet PDF's en documenten snel om in digitale formulieren voor een verscheidenheid aan bedrijfsdoeleinden en publiceer ze online, waar iedereen die ze nodig heeft er toegang toe heeft.

Zet je website aan het werk.

Publiceer digitale formulieren op je website en bied klanten een interactieve ervaring waardoor ze overal makkelijk formulieren kunnen invullen en retourneren, rechtstreeks vanaf hun apparaat. Dowloaden, afdrukken of wachten is niet nodig.

Verkrijg real-time inzichten en data.

Je hoeft niet langer te zoeken in je inbox naar dat ingediende gescande formulier of uit te zoeken wie een formulier ondertekende, en wanneer. Met Acrobat Sign en webformulieren, krijg je volledig, real-time inzicht in de status van elk formulier.

Waarom gebruikmaken van webformulieren?

Met de Acrobat Sign-functie voor het maken van formulieren kun je moeiteloos alle digitale formulieren maken, publiceren en volgen die relevant zijn voor je bedrijf. Je hoeft niet meer handmatig papieren formulieren te verwerken of fysieke exemplaren ter ondertekening te versturen. Ga digitaal en doe elke dag sneller zaken.

Creëren.

Online maak je in een handomdraai digitale bedrijfsformulieren met formuliervelden die mensen vanaf elk apparaat kunnen invullen en ondertekenen. Je kunt ook onze kant-en-klare sjablonen voor uiteenlopende zakelijke doeleinden gebruiken.

Publiceren.

Nadat je de PDF’s of op documenten gebaseerde formulieren naadloos hebt omgezet in digitale formulieren, zet je ze online om gemakkelijker gegevens en handtekeningen van klanten en medewerkers te verzamelen.

Beheren.

Volg de status van elke e-handtekening die je verzamelt. Je kunt real-time meldingen per e-mail ontvangen, herinneringen versturen, verzoeken aanpassen en annuleren en een gedetailleerd controlespoor voor elke transactie bekijken.

Iedereen in het bedrijf kan gebruikmaken en profiteren van webformulieren.

Verkoop

Je kunt digitale aanvraagformulieren, lidmaatschapsformulieren, verkooporderformulieren en meer aanpassen en delen.

Personeelszaken

Bied huidige en nieuwe medewerkers elk formulier dat ze nodig hebben, zonder dat je ook maar één pagina hoeft af te drukken.

Juridische zaken

Activiteitontheffingen. Vrijwaringsformulieren. Geheimhoudingsverklaringen. Je kunt deze typen formulieren eenvoudig online aanpassen en beheren.

Marketing

Maak grote indruk met online aanmeldingsformulieren voor evenementen, fotovrijgaveformulieren, lidmaatschapsformulieren, en meer.

Online formulieren maken

Meer weten?

Probeer Acrobat Sign Solutions en bekijk wat het voor jouw bedrijf kan doen. En als je vragen hebt of een offerte op maat voor jouw unieke situatie wilt ontvangen, staan we altijd voor je klaar.