Adobe Acrobat Pro

Een week lang alle voorzieningen – gratis.

 • PDF's elektronisch ondertekenen en handtekeningen verzamelen
 • PDF's exporteren, converteren en bewerken
 • Status volgen en herinneringen verzenden
 • Werkt op Mac en Windows

7 dagen gratis, daarna *

Adobe Acrobat Sign is ook beschikbaar voor bedrijven. Meer informatie

Ontdek hoeveel meer je kunt doen met e-handtekeningen.

Verzamel sneller dan ooit e-handtekeningen.

Het is eenvoudiger dan ooit om documenten ter ondertekening te verzenden, de status te volgen en de handtekeningen te verzamelen. Er zijn geen downloads of aanmeldingen vereist.

Maximaliseer de efficiëntie met intuïtieve Adobe- en Microsoft-integraties.

Als Microsofts voorkeursoplossing voor elektronische handtekeningen biedt Acrobat Sign naadloze integratie met Microsoft-applicaties. En met Adobe Acrobat kun je PDF's maken, bewerken en delen in Microsoft 365, Teams, Dynamics en meer.

Beveiliging waarop je kunt vertrouwen.

Onze e-handtekeningen worden vertrouwd door kleine bedrijven én wereldwijde merken. Adobe heeft meer dan 8 miljard e-handtekeningen verwerkt en je kunt erop vertrouwen dat elke transactie veilig en juridisch bindend is.

Bewerk en wijzig inhoud rechtstreeks in je PDF.

Bewerk tekst en afbeeldingen, voeg nieuwe alinea's toe en wijzig moeiteloos opmaak in je PDF met Acrobat Pro.

Maak PDF's vanuit elk bestand.

Converteer scans, afbeeldingen, webpagina's en Microsoft-bestanden naar PDF's die je overal kunt openen, delen en bewerken.

Al je PDF's op al je apparaten.

Krijg overal toegang tot je PDF-taken. Ga verder waar je was gebleven op je laptop, telefoon of tablet.

Acrobat Pro

Veelgestelde vragen over elektronische handtekeningen van Adobe Sign

Acrobat Pro is de alles-in-één-oplossing om PDF's elektronisch te ondertekenen, te converteren en te bewerken. Deze proefversie biedt je volledige toegang tot de Acrobat Pro-software én online Acrobat-services om naadloos op de desktop en op mobiele apparaten te werken.

Nadat je op deze webpagina op "Aan de slag" hebt geklikt, wordt je gevraagd om je e-mailadres in te vullen. Als je al een Adobe ID hebt, wordt je gevraagd je aan te melden. Als je nog geen Adobe ID hebt, volg je stappen om je gratis proefversie te starten

De proefperiode begint op de dag dat je je aanmeldt en duurt 7 opeenvolgende dagen. De kosten worden op de 8e dag geïnd, tenzij je vóór die tijd annuleert. Wanneer de proefperiode eindigt, kun je Acrobat nog steeds gebruiken voor het bekijken van PDF's, het plaatsen van opmerkingen en het invullen van formulieren. Als je opnieuw toegang wilt verkrijgen tot alle functies, dien je Acrobat aan te schaffen

Bij installatie van de proefversie van Acrobat Pro op een Windows-apparaat wordt standaard een eventuele eerdere versie van Adobe Acrobat gedeïnstalleerd. Wanneer je de bestaande Acrobat-software op je computer wilt behouden, wijzig je de standaardinstelling door de optie "Remove earlier version" (Eerdere versie verwijderen) uit te schakelen in het venster van het Acrobat-downloadprogramma. Als je de vorige versie hebt gedeïnstalleerd, kun je deze opnieuw installeren zodra de proefversie is vervallen. Zorg dat je het oorspronkelijke serienummer en de installatiebestanden bij de hand hebt.

Ja, deze proefversie is beschikbaar voor zowel Windows als Mac OS.

 • Windows

 • 1,5 GHz of snellere processor

 • Microsoft Windows Server 2016 (64-bits), 2008 R2 (64-bits), 2012 (64-bits) of 2012 R2 (64-bits); Windows 7 (32-bits en 64-bits), Windows 8 (32-bits en 64-bits) of Windows 10 

 • 1,5 GB RAM

 • 2,5 GB vrije ruimte op de harde schijf

 • Schermresolutie van 1024 x 768

 • Internet Explorer 11; Firefox Extended Support Release (ESR); of Chrome

 • Videohardwareversnelling (optioneel)

Mac

 • Intel®-processor

 • Mac OS X v10.11, 10.12 of 10.13

 • 1,0 GB RAM

 • 2,75 GB vrije ruimte op de harde schijf

 • Schermresolutie van 1024 x 768

 • Safari 9.0 voor OS X 10.11, Safari 10.0 voor OS X 10.12, Safari 11.0 voor OS X 10.13 (browserplug-in voor Safari wordt alleen ondersteund op 64-bits Intel-processor)

Browser

 • Deze vereisten zijn van toepassing op het lidmaatschap van Acrobat Pro en gelden in aanvulling op de hierboven vermelde desktopvereisten

 • Microsoft Windows 10 met Microsoft Edge, Internet Explorer 11, Firefox of Chrome

 • Microsoft Windows 7 met Internet Explorer 11 of hoger, Firefox of Chrome

 • Mac OS X v10.12 (Sierra) of hoger met Safari 11 or hoger, Firefox of Chrome

 • iOS: Native browser, gebaseerd op de iOS-release en Chrome

 • Android: Native browser die wordt geleverd met het OS en Chrome

Voor ondersteuning tijdens je gratis proefversie klik je hier om toegang te krijgen tot gratis informatie, waaronder tutorials, forums en advies van deskundigen.

Acrobat Pro wordt ingesteld als je standaard PDF-viewer, maar je kunt Reader opnieuw instellen als de standaard viewer door de applicatie Reader DC te openen en vervolgens naar Edit (Bewerken) > Preferences (Voorkeuren) > General (Algemeen) te gaan. Klik op de knop Selecteren als standaard PDF Handler en volg de aanwijzingen op het scherm.

Windows: Als je je proefversie wilt verwijderen op een Windows-apparaat, sluit je eventuele geopende Adobe-software op je computer, open je het Configuratiescherm van Windows en dubbelklik je op "Programma's en onderdelen". Klik op Acrobat Pro en selecteer "Uninstall" (Verwijderen) in het menu.

 

Mac OS: Als je je proefversie wilt verwijderen op een Mac, maak je gebruik van de Acrobat Uninstaller in de map /Applications (Applicaties)/Adobe Acrobat Pro.

Taalversies

Deens

Frans

Nederlands

Slowaaks*

Turks

عربي

한국어

Duits

Hebreeuws

Noors

Sloveens*

Oekraïens

日本語

Engels

Hongaars

Pools

Fins

čeština

体中文

Spaans

Italiaans

Portugees (Brazilië)

Zweeds

Русский

繁體中文

* Alleen beschikbaar voor Windows.

Opmerking: voor Arabisch en Hebreeuws is de gebruikersinterface in het Engels en taalondersteuning voor rechts naar links schrijven in het Arabisch/Hebreeuws standaard ingeschakeld. Een Noord-Afrikaans Franse versie is ook beschikbaar met een Franse gebruikersinterface en taalondersteuning voor rechts naar links schrijven in het Arabisch/Hebreeuws standaard ingeschakeld.