Adobe Experience Cloud –
een alles-in-een-oplossing voor ervaringen. 

Adobe Experience Cloud brengt al je marketingtechnologieën bij elkaar op één centrale plek, waar je van alles kunt doen: van content beheren en e-mailcampagnes uitvoeren tot de advertentie-inkoop automatiseren en je succes meten. Onze geïntegreerde benadering biedt één naadloze ervaring.

Hét evenement voor digitale-marketingprofessionals.

15-16 mei 2019 | Londen •  Sluit je aan bij 's werelds meest innovatieve ontwerpers van ervaringen.

Experience Cloud-producten

Analytics

Allereerst moet je je doelgroep kennen. In al zijn facetten. Adobe Analytics is de toonaangevende tool voor analytics en metingen die verder kijkt dan data en inzichten biedt op basis waarvan je actie kunt ondernemen. Dan hebben we het niet over eenvoudige webanalytics, maar over customer intelligence.

Ontdek Adobe Analytics

Doelgroepprofielen

Het verzamelen van data is slechts de helft van de oplossing. Met het Audience Manager DMP kun je elk stukje klantdata uit elke bron verzamelen in één profiel – een waardevolle basis die met al onze producten wordt gedeeld.

Ontdek Adobe Audience Manager

Contentmanagement

Nu er steeds meer kanalen zijn, moet je duizenden teksten en afbeeldingen maken. Met Experience Manager beheer je alles op een vloeiende en dynamische manier, zodat je elk scherm en platform kunt bijhouden.

Ontdek Adobe Experience Manager

Campagne-uitvoering

Wanneer je content is gecreëerd, biedt Adobe Campaign je één centrale plek waar je al je e-mails, advertenties en campagnes kunt beheren. Je hebt toegang tot je doelgroepprofielen en analytics, zodat je de klantbetrokkenheid kunt vergroten.

Ontdek Adobe Campaign

Pictogram

Advertising

Nu kun je al je media-inkopen, inclusief tv, search en social, automatiseren op één programmatisch platform. Bovendien werkt Advertising Cloud onafhankelijk van alle media, zodat je beschikt over volledige transparantie en zuivere controle.

Ontdek Adobe Advertising

Personalisatie

Een bedrijf dat is gericht op klantervaringen zorgt ervoor dat elke ervaring relevant en persoonlijk is. Adobe Target is een personalisatietool waarmee je ervaringen voor mobiele apps en het web kunt testen en optimaliseren met behulp van machine learning.

Ontdek Adobe Target

E-commerce

Dit is het modernste e-commerceplatform, dat is gebouwd voor de ervaringen van vandaag. Het platform is gebaseerd op een opensource-ecosysteem, is geschikt voor zowel B2C als B2B en biedt e-commerce, orderbeheer en predictive intelligence om elke gewenste ‘shoppable’ ervaring te creëren.

Ontdek Adobe Magento

B2B-marketing

Van leadmanagement tot accountgebaseerde marketing, met Marketo Engagement Platform kun je eenvoudig interacties met klanten en prospects plannen, orkestreren en meten tijdens elke fase van hun ervaring.

Ontdek Marketo

Adobe Experience Platform

Alle Experience Cloud-producten zijn gebouwd op een moderne fundering die alle data en services samenbrengt in een open ecosysteem. In dit recordsysteem voor ervaringen werken onze oplossingen samen om optimale ervaringen met geavanceerde AI en machine learning te creëren op basis van Adobe Sensei.

BT creëert gepersonaliseerde campagnes die klantrelaties versterken.

Princess Crusies' logo

Mercedes-Benz maakt gebruik van analytics voor een beter begrip van klantbehoeften en om onverwachte, memorabele ervaringen te bieden.

Gerelateerde content bekijken

Experience League-logo

Je gids voor Experience Cloud

Experience League is een zeer gepersonaliseerde leerervaring. Krijg gratis online training en één-op-één-ondersteuning van experts.

Het rapport van Forrester over ROI met betrekking tot ervaring

Forrester stelt vast dat Adobe Experience Cloud in slechts drie jaar een ROI van 242% oplevert binnen verschillende sectoren.

AVG-logo

AVG: een gedeelde verantwoordelijkheid

Ook met de nieuwe regelgeving kun je geweldige ervaringen bieden door te focussen op vertrouwen en privacy.

Laten we kijken wat Adobe Experience Cloud voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Adobe Experience Cloud voor jouw bedrijf kan betekenen.