lightroom

Adobe Photoshop Lightroom (1 TB)

Услугата за снимки, базирана в облака, за хора, които обичат фотографията.

Тип абонамент

143,14 €/год

(11,93 €/м)

11,99 €/м

(Изисква годишно задължение)

Учащи и преподаватели спестяват над 65% от Lightroom и над 20 приложения на Creative Cloud.

Какво можете да правите с Lightroom?

Вземете всичко необходимо, за да създавате, редактирате, организирате, съхранявате и споделяте снимките си между различните ви устройства.

Ключови функции

  • Създавайте невероятни снимки на мобилните си устройства, в уеб среда и на работния си плот с мощни функции за редактиране в лесен за използване интерфейс.
  • Вашите снимки и редактирани версии се архивират сигурно в облака, а организирането и търсенето им са детска игра.
  • Споделяйте и представяйте любимите си снимки по забавен начин.

Често задавани въпроси

Какви са възможностите за закупуване на Lightroom?

Можете да закупите Lightroom самостоятелно или като част от плана за фотография на Creative Cloud, като и двата плана са на цени, които започват от 11,99 €/м. Lightroom Classic е достъпен като част от плана за фотография на Creative Cloud на цени, които започват от 11,99 €/м.

Lightroom предлага ли се без членство?

Не, Lightroom и най-новите версии на приложенията на Creative Cloud са достъпни само с план за членство.

Включени ли са всички актуализации на Lightroom в членството?

Да, с Lightroom имате достъп до всички най-нови актуализации и издания в момента, в който са налични.

Каква е разликата между годишен план и план месец за месец?

Годишният план изисква едногодишен ангажимент и е най-изгоден. Предлага се с 14-дневна гаранция с връщане на парите. Ако анулирате след това, ще бъдете таксувани 50% от таксата за оставащите месеци. Планът месец за месец ви дава гъвкавостта да прекратите и рестартирате членството си без такса за анулиране.

Приложенията инсталират ли се на моя компютър или са базирани в облак? 

Приложенията ви за настолен компютър на Creative Cloud – включително приложението за настолен компютър Lightroom – се инсталират локално на компютъра ви. Не се нуждаете от постоянна интернет връзка, за да ги използвате. От вас се изисква единствено да се свързвате с интернет веднъж на всеки 99 дни с цел проверка на членството.

Мога ли да използвам софтуера на повече от един компютър? 

Да, можете да инсталирате и работите с приложения за настолен компютър на Creative Cloud на два компютъра, като например на домашен и служебен компютър. (Mac, настолен компютър или по един от двата.)

Какво ще се случи с моите снимки, ако превиша ограничението за съхранение в облака? 

Ако мястото ви за съхранение се запълни, новите ви снимки ще се записват само на устройствата, от които са дошли.  Вече няма да се архивират в облака или да се синхронизират на устройствата и няма да бъдат автоматично маркирани за лесно търсене с ключови думи в Lightroom.  Снимките, които вече сте архивирали в облака, все още ще са достъпни на всички устройства. 

Ако се нуждаете от повече място за съхранение, можете да надстроите от план с 20 GB до 1 TB или да увеличите общото място за съхранение до 2 TB, 5 TB или 10 TB на цени, започващи от 11,99 €/м за терабайт. За да закупите още място за съхранение, се обадете на +44 203 0277 764. За да надстроите съществуващия си план, влезте в акаунта си с вашия Adobe ID (Моите планове > Управление на план > Промяна на план). За подробни инструкции вижте Промяна на вашия план на Adobe.

Условия за членство и отмяна

Услугите ще са достъпни веднага след обработване на плащането ви. Ще заплатите годишната цена, посочена към момента на покупката ви, като една еднократна сума плюс приложимите данъци. Вашият договор ще се подновява автоматично на датата за годишното подновяване, докато не го анулирате. Датите за подновяване подлежат на промяна, но ние винаги ще ви уведомяваме предварително. Ако анулирате в рамките на 14 дни от поръчката, цялата сума ще ви бъде възстановена. Ако прекъснете абонамента си след 14-ия ден, плащането ви няма да подлежи на възстановяване и вашите услуги ще продължат до края на договорения срок. Можете да анулирате по всяко време, като посетите страницата Управление на профил или като се свържете с Поддръжка за клиенти.

Adobe, the Adobe logo, Creative Cloud, Lightroom, and Photoshop are either registered trademarks or trademarks of Adobe in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.