Behancen tietosuojailmoituslisäykset

 

Päivitetty viimeksi 1.4.2018

 

Adoben tietosuojakäytännössä kuvataan suurimman osan Adoben verkkosivustojen ja sovellusten yleisiä tietosuojakäytäntöjä, mukaan lukien Behancen, joka on verkkoalusta, jossa luovan työn ammattilaiset voivat esitellä töitään ja löytää muiden käyttäjien luovia töitä (”Behance”). Behancea isännöidään yksinomaisesti Yhdysvalloissa; kaikki Behancelle antamasi tiedot jaetaan Adoben yhtiökumppaneiden kesken. Seuraavassa on lisätietoja Behance-palveluiden tietosuojasta.

 

Miten Behance käyttää rekisteröinnin yhteydessä keräämiään maantieteellisiä tietoja ja miten voin muuttaa tätä?

Behance vaatii, että käyttäjät antavat maantieteellisiä tietoja (kaupunki, osavaltio ja maa) rekisteröityessään. Näiden tietojen avulla käyttäjät voivat etsiä tekijöitä tai luovia töitä maantieteellisen alueen mukaan. Se auttaa myös Behancea luomaan verkkokokemuksesta aluetta vastaavan. Jos muutat, voit päivittää maantieteelliset sijaintitietosi siirtymällä Behance-profiiliin sekä ”Manage Adobe ID” -asetuksiin.

 

Miten voin peruuttaa Behancen minulle lähettämät viestit tai mukauttaa niitä?

Voit peruuttaa Behancelta saamasi viestit tai mukauttaa niiden tyypin siirtymällä ”Email Notifications”-välilehdelle kohdassa ”Settings” tai napsauttamalla sähköpostiviestien alareunassa olevaa tilauksen irtisanomislinkkiä. Voit myös määrittää markkinointimieltymyksesi muille Adobe-tuotteille ja -palveluille tässä.

 

Miten Behance jakaa tietoni, jos liityn Custom Creative Network -verkostoon?

Behance sallii organisaatioiden luoda yksityisiä gallerioita Behancen ylläpidettäväksi. Näitä kutsutaan Custom Creative Networks -verkostoiksi. Jos käyttäjä liittyy Custom Creative Network -verkostoon, Behance jakaa verkoston kanssa käyttäjän nimen, sähköpostiosoitteen, maan, Behanceen liittymisen päivämäärän, käyttäjän julkaisemien projektien lukumäärän ja käyttäjän Behance-URL-osoitteen sekä tarvittaessa koulun tilan, koulun tai organisaation sähköpostiosoitteen, tutkinto-ohjelman ja valmistumisvuoden. Liittymällä Custom Creative Network -verkostoon käyttäjään sovelletaan tällä sivulla mainittujen tai tältä sivulta linkitettyjen käytäntöjen lisäksi kyseisen organisaation tietosuojakäytäntöä.

 

Miten käyttäjä voi tarkistaa, päivittää tai poistaa Behancessa olevia henkilötietojaan?

Käyttäjä voi tarkistaa ja päivittää henkilökohtaisia tietoja ”Manage Adobe ID” -välilehdellä. Jos haluat poistaa Behance-tilisi, voit siirtyä ”Delete Account” -välilehdelle kohdassa ”Settings” ja napauttaa ”Delete” (huomaa, että tätä valintaa ei ole mahdollista perua, emmekä palauta tiliä jälkikäteen). Voit myös poistaa tilisi lähettämällä pyynnön osoitteeseen http://behancenetwork.zendesk.com/tickets/new. Lisäksi voit muokata tai päivittää muita Behance-profiilisi tietoja “My Profile” -välilehdellä. Voit myös muokata omaa Behance URL -osoitettasi ”Behance Profile” -välilehdellä, mutta sen saa tehdä vain kerran.