lightroom

‎Adobe Photoshop Lightroom (1 TB)‎

שירות תמונות מבוסס-ענן שמיועד לאנשים שאוהבים צילום.

סוג מינוי

NIS 420.00/לשנה

(NIS 35.00/לחודש)

NIS 35.00/לחודש

(נדרשת התחייבות שנתית.)

תלמידים ומורים חוסכים יותר מ-60% ברכישת Lightroom ומעל 20 יישומי Creative Cloud.

מה ניתן לבצע בעזרת Lightroom?

קבלו את כל מה שצריך כדי ליצור, לערוך, לארגן, לאחסן ולשתף את התמונות שלכם בין מכשירים.

תכונות עיקריות

  • צרו תמונות מדהימות במכשירים הניידים, באינטרנט ובמחשבים השולחניים באמצעות תכונות עריכה עוצמתיות בממשק קל לתפעול.
  • התמונות והשינויים שביצעתם מגובים בצורה מאובטחת בענן והארגון והחיפוש שלהן מהירים מאי פעם.
  • תוכלו לשתף את התמונות המועדפות עליכם ולהציג אותן לראווה בדרכים מהנות.

שאלות נפוצות

מה אפשרויות הרכישה שזמינות ל-Lightroom?

ניתן לרכוש את Lightroom כיישום נפרד או כחלק מתוכנית הצילום של Creative Cloud בעלות התחלתית של NIS 35.00/לחודש לכל אחת מהתוכניות. היישום Lightroom Classic זמין כחלק מתוכנית הצילום של Creative Cloud בעלות התחלתית של NIS 35.00/לחודש.

האם היישום Lightroom זמין ללא חברות?

לא, היישום Lightroom והגרסאות האחרונות של יישומי Creative Cloud זמינים רק במסגרת תוכנית חברות.

האם כל העדכונים של Lightroom כלולים בחברות?

כן, עם Lightroom יש לכם גישה לכל הגרסאות והעדכונים האחרונים ברגע שהם מושקים.

מה ההבדל בין התוכנית השנתית והתוכנית החודשית?

לתוכנית השנתית נדרשת התחייבות של שנה מראש והיא המשתלמת ביותר. התוכנית כוללת התחייבות להחזר כספי תוך 14 יום. אם תבטלו לאחר מכן, תחויבו בסך 50% מהערך של החודשים שנותרו בתוכנית. התוכנית החודשית מעניקה לכם גמישות לעצור את החברות ולהתחיל אותה מחדש ללא דמי ביטול.

האם היישומים מותקנים במחשב או שהם מבוססי ענן?

היישומים של Creative Cloud למחשבים שולחניים – כולל היישום Lightroom למחשבים שולחניים – מותקנים במחשב המקומי שלכם. אין צורך בחיבור מתמיד לאינטרנט כדי להשתמש בהם. נדרש חיבור לאינטרנט רק פעם אחת מדי 99 ימים לצורך אימות החברות.

האם ניתן להשתמש בתוכנה ביותר ממחשב אחד?

כעת אפשר להוריד ולהפעיל את היישומים של Creative Cloud למחשבים שולחניים בשני מחשבים נפרדים, כגון המחשב בבית והמחשב בעבודה (‏Mac, ‏PC או שניהם.)

מה יקרה לתמונות שלי אם אחרוג משטח האחסון שהוקצה לי בענן?

אם ניצלתם את כל שטח האחסון שהוקצה לכם, התמונות החדשות שלכם יישמרו רק במכשירים שמהם ייבאתם אותן.  התמונות לא יגובו לענן ולא יבוצע סנכרון שלהן בין שאר המכשירים שלכם; כמו כן, לא יבוצע תיוג אוטומטי לחיפוש מהיר באמצעות מילות מפתח ב-Lightroom.  עדיין תהיה לכם גישה לתמונות שכבר גיביתם בענן מכל המכשירים שברשותכם. 

If you need more storage, you can upgrade a 20GB plan to 1TB or boost your total storage to 2TB, 5TB, or 10TB, starting at NIS 35.00/לחודש per terabyte. To purchase more storage, call +44 203 0277 764. To upgrade your existing plan, sign in to your account with your Adobe ID (My plans > Manage plan > Change plan). For detailed instructions, see Change your Adobe plan.

תנאים לחברות ולביטול

השירות מתחיל מיד בגמר הטיפול בתשלום שלכם. תחויבו לפי התעריף השנתי שצוין בעת הרכישה ותעבירו תשלום אחד מלא, כולל המסים הרלוונטיים. החוזה יחודש אוטומטית בתאריך החידוש השנתי עד ביטול המינוי. תעריפי החידוש נתונים לשינוי, אך תמיד נודיע לכם על כך מראש. אם תבטלו תוך 14 יום ממועד ההזמנה, תקבלו החזר מלא. אם תבטלו אחרי 14 יום, לא יינתן החזר על התשלום והשירות יימשך עד לסוף תקופת החוזה. ניתן לבטל בכל עת על ידי ביקור בעמוד Manage Account* (ניהול חשבון) או על ידי פנייה לשירות הלקוחות.

Adobe, הלוגו של Adobe‏, Creative Cloud, ‏Lightroom ו-Photoshop הם סימנים מסחריים רשומים או סימנים מסחריים של Adobe בארצות הברית ו/או במדינות אחרות.‏ כל שאר הסימנים המסחריים הם רכוש של בעליהם המתאימים.