„Lightroom“

„Adobe Photoshop Lightroom“ (1 TB)

Debesijos technologija paremta nuotraukų kūrimo paslauga žmonėms, kuriems patinka fotografuoti.

Prenumeratos tipas

144,33 €/metų

(12,03 €/mėn)

12,09 €/mėn

(Būtina sudaryti metų trukmės įsipareigojimo sutartį.)

Studentai ir dėstytojai sutaupo daugiau nei 65 % įsigydami „Lightroom“ ir daugiau nei 20 „Creative Cloud“ programų.

Ką galite nuveikti su „Lightroom“?

Viskas, ko reikia, kad galėtumėte kurti, redaguoti, organizuoti ir bendrinti savo nuotraukas bet kuriame įrenginyje.

Pagrindinės funkcijos

  • Kurkite neįtikėtinas nuotraukas mobiliuosiuose įrenginiuose, žiniatinklyje ir staliniame kompiuteryje naudodami galingas redagavimo funkcijas paprastoje vartotojo sąsajoje.
  • Jūsų nuotraukų ir atliktų pakeitimų atsarginės kopijos sėkmingai išsaugomos debesyje, o jų organizavimas ir paieška – vieni juokai.
  • Bendrinkite ir šmaikščiai pademonstruokite nuotraukas.

Dažniausiai užduodami klausimai

Kaip galima įsigyti „Lightroom“?

„Lightroom“ galite įsigyti atskirai arba kaip „Creative Cloud Photography“ fotografijos plano dalį; abiejų planų kainos – nuo 12,09 €/mėn. „Lightroom Classic“ galima įsigyti kaip „Creative Cloud Photography“ fotografijos plano dalį; kaina – nuo 12,09 €/mėn.

Ar galima naudotis „Lightroom“ be narystės?

Ne, „Lightroom“ ir naujausios „Creative Cloud“ programų versijos prieinamos tik įsigijus narystės planą.

Ar įsigijus narystę bus prieinami visi „Lightroom“ atnaujinimai?

Taip, įsigijus „Lightroom“, gausite prieigą prie visų naujausių atnaujinimų ir leidimų, kai tik jie bus išleisti.

Kuo skiriasi metinis ir „nuo mėnesio iki mėnesio“ planai?

Metinio plano būtinoji sąlyga – įsipareigojimas metams; tai geriausias mūsų pasiūlymas. Jam taikoma 14 dienų pinigų grąžinimo garantija. Jeigu atšauksite po to, jūs būsite apmokestinti 50 % mokesčiu už likusius mėnesius. „Nuo mėnesio iki mėnesio“ planas suteikia jums laisvę sustabdyti ir iš naujo pradėti narystę be atšaukimo mokesčio.

Ar programos įdiegiamos mano kompiuteryje ar jos yra debesyje?

„Creative Cloud“ darbalaukio programos, įskaitant „Lightroom“ darbalaukio programą, įdiegiamos jūsų kompiuteryje. Nebūtinas nuolatinis interneto ryšys, kad galėtumėte jomis naudotis. Jums tereikia kartą prisijungti prie interneto kas 99 dienas, kad patvirtintumėte narystę.

Ar galiu programinę įrangą naudoti daugiau nei viename kompiuteryje? 

Taip, galite įdiegti ir paleisti „Creative Cloud“ darbalaukio programas dviejuose kompiuteriuose, pavyzdžiui, namų ir darbo kompiuteryje („Mac“, staliniame kompiuteryje arba kiekviename iš jų.)

Kas nutinka mano nuotraukoms, kai viršiju man skirtą debesies saugyklos vietą?

Jei saugykloje nebėra vietos, jūsų naujos nuotraukos bus išsaugomos tik įrenginiuose, iš kurių jos buvo importuotos.Nebebus kuriamos jų atsarginės kopijos debesyje arba sinchronizuotos jūsų skirtinguose įrenginiuose ir jos nebus automatiškai pažymėtos jų raktažodžiams lengvai rasti „Lightroom“.  Nuotraukos, kurių atsarginės kopijos jau sukurtos debesyje, vis tiek bus pasiekiamos visuose jūsų įrenginiuose. 

Jei reikia daugiau vietos saugykloje, galite atnaujinti 20 GB planą į 1 TB planą arba padidinti bendrą saugyklos vietą iki 2 TB, 5 TB ar 10 TB; kaina – nuo 12,09 €/mėn (už terabaitą). Norėdami įsigyti daugiau vietos saugykloje, skambinkite +44 203 0277 764 . Norėdami atnaujinti esamą planą, prisijunkite prie savo paskyros naudodami savo Adobe ID (Mano planai > Tvarkyti planą > Keisti planą). Išsamesnes instrukcijas rasite dalyje Keisti savo „Adobe“ planą.

Narystės ir atšaukimo sąlygos

Paslauga pradedama teikti iš karto, kai jūsų apmokėjimas apdorojamas. Jūs būsite apmokestinti vienkartine metine suma, nurodyta perkant, ir papildomais taikytinais mokesčiais. Jūsų sutartis bus automatiškai atnaujinta kasmet atnaujinimo dieną, kol ją atšauksite. Atnaujinimo kainos gali keistis, tačiau apie tai visada pranešime iš anksto. Jei atšauksite per 14 dienų nuo užsakymo, jums bus grąžinta visa suma. Jeigu atšauksite po 14 dienų, jūsų mokėjimo negrąžinsime ir paslauga bus ir toliau teikiama iki nurodytos sutartyje pabaigos datos. Atšaukti galite bet kada apsilankę savo Paskyros tvarkymo puslapyje arba susisiekę su Klientų aptarnavimo skyriumi.

„Adobe“, „Adobe“ logotipas, „Creative Cloud“, „Lightroom“ ir „Photoshop“ yra registruoti prekių ženklų arba „Adobe“ prekių ženklai Jungtinėse Amerikos Valstijose ir (arba) kitose šalyse. Visi kiti prekių ženklai yra jų atitinkamų savininkų nuosavybė.