Aanvullende privacykennisgevingen voor Behance

 

Laatst bijgewerkt: 1 april 2018

 

In het privacybeleid van Adobe worden de algemene privacypraktijken beschreven voor de meeste websites en applicaties van Adobe, inclusief Behance, een onlineplatform waar creatieve professionals hun werk kunnen presenteren en het creatieve werk van anderen kunnen ontdekken ('Behance'). Behance wordt uitsluitend gehost in de Verenigde Staten. Alle gegevens die u verstrekt aan Behance, worden gedeeld binnen de bedrijvengroep van Adobe. Meer privacygerelateerde informatie voor Behance-services wordt hieronder beschreven.

 

Hoe gebruikt Behance geografische gegevens die worden verzameld tijdens de registratie en hoe kan ik deze wijzigen?

Behance vraagt gebruikers tijdens de registratie geografische gegevens op te geven (plaats, staat/provincie en land). Met deze gegevens kunnen gebruikers zoeken naar kunstenaars of creatief werk per geografische regio. Ook kan Behance hiermee uw webervaring relevanter voor uw regio maken. Als u verhuist, kunt u uw geografische gegevens bijwerken door naar uw 'Behance-profiel' te gaan en via de instellingen bij 'Adobe ID beheren'.

 

Hoe kan ik aanpassen welke berichten ik van Behance ontvang of me hiervoor afmelden?

U kunt aanpassen welk type berichten u van Behance ontvangt of u hiervoor afmelden door onder 'Instellingen' naar 'E-mailmeldingen' te gaan of door te klikken op de koppeling 'Afmelden' onder in marketingmails van Behance. U kunt ook uw marketingvoorkeuren voor andere Adobe-producten en -services hier instellen.

 

Hoe deelt Behance mijn gegevens als ik lid word van een Custom Creative Network?

Behance staat toe dat organisaties privégalerieën instellen die door Behance worden gehost, zogeheten Custom Creative Networks. Als u toetreedt tot een Custom Creative Network, deelt Behance binnen het Custom Creative Network uw naam, e-mailadres, land, de datum waarop u lid van Behance bent geworden, het aantal projecten dat u hebt gepubliceerd, uw Behance-URL en, indien van toepassing, uw onderwijsstatus, het e-mailadres van uw onderwijsinstelling/organisatie, uw opleiding en het jaar van afstuderen. Als u lid wordt van een Custom Creative Network, valt u onder het privacybeleid van die organisatie en de beleidslijnen die zijn beschreven of waarnaar een koppeling is opgenomen op deze pagina.

 

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens op Behance inzien, bijwerken of verwijderen?

U kunt uw persoonlijke gegevens bekijken en bijwerken op het tabblad 'Adobe ID beheren'. Als u uw Behance-account wilt verwijderen, kunt u naar het tabblad 'Account verwijderen' onder 'Instellingen' gaan en op 'Verwijderen' klikken. (Dit proces kan niet ongedaan worden gemaakt en we kunnen uw account naderhand niet herstellen.) U kunt uw account ook verwijderen door een verzoek in te dienen bij http://behancenetwork.zendesk.com/tickets/new. Bovendien kunt u andere gegevens in uw Behance-profiel bewerken of bijwerken door naar het tabblad Mijn profiel te gaan. U kunt ook uw persoonlijke Behance-URL bewerken op het tabblad 'Behance-profiel', maar u mag dit slechts eenmaal doen.