Ytterligere personvernerklæringer for Behance

 

Sist oppdatert: 1. april 2018

 

Adobes retningslinjer for personvern beskriver den generelle personvernpraksisen for de fleste av Adobes nettsteder og applikasjoner, inkludert Behance, en nettbasert plattform der kreative fagpersoner kan vise frem arbeidet sitt og oppdage andres kreative arbeid ("Behance"). Behance vertes utelukkende i USA, og all informasjon som du oppgir til Behance, blir delt innen selskapene i Adobe-familien. Nedenfor finner du mer personvernrelatert informasjon for Behance-tjenester.

 

Hvordan bruker Behance den geografiske informasjonen som de innhenter ved registrering, og hvordan kan jeg endre den?

Behance krever at brukere oppgir geografisk informasjon (by, stat og land) ved registrering. Denne informasjonen lar brukere søke etter kunstnere eller kreative arbeid etter geografisk region. Det hjelper også Behance med å gjøre nettopplevelsen mer geografisk relevant. Hvis du flytter, kan du oppdatere den geografiske informasjonen din ved å gå til "Behance-profilen", så vel som "Administrer Adobe ID" -innstillingene.

 

Hvordan kan jeg takke nei til eller tilpasse meldinger som Behance sender til meg?

Du kan takke nei til eller tilpasse typen meldinger du mottar fra Behance ved å gå til fanen "Varslinger på e-post" under "Innstillinger", eller ved å klikke på avmeldingskoblingen som du finner nederst i markedsførings-e-poster fra Behance. Du kan også angi reklamepreferansene dine for andre produkter og tjenester fra Adobe her.

 

Hvordan deler Behance min informasjon hvis jeg blir medlem av et Custom Creative-nettverk?

Behance lar organisasjoner sette opp private gallerier som blir vertet av Behance og som blir kalt Custom Creative-nettverk. Hvis du melder deg inn i et Custom Creative-nettverk, vil Behance dele ditt navn, e-postadresse, land, datoen du ble med i Behance, antall prosjekter du har publisert, din Behance-URL, og eventuelt din skolestatus, skole/organisasjon e-postadresse, studium og uteksamineringsår med Custom Creative-nettverket. Når du blir med i et Custom Creative-nettverk, er du underlagt organisasjonens retningslinjer for personvern, i tillegg til retningslinjene på eller koblet til denne siden.

 

Hvordan kan jeg kontrollere, oppdatere eller slette min personlige informasjon på Behance?

Du kan kontrollere og oppdatere din personlige informasjon ved å gå til fanen "Administrer Adobe ID". Hvis du vil slette Behance-kontoen din, kan du gå til fanen "Slett konto" under "Innstillinger" og klikke på "Slett" (vær oppmerksom på at denne handlingen ikke kan gjøres om, og at vi ikke kan gjenopprette kontoen din i etterkant). Du kan også slette kontoen din ved å sende inn en forespørsel til http://behancenetwork.zendesk.com/tickets/new. I tillegg kan du redigere eller oppdatere annen informasjon på Behance-profilen din ved å gå til fanen "Min profil". Du kan også redigere din personlige Behance-URL i fanen "Behance-profil", men dette kan du kun gjøre én gang.