Recenzje branżowe

Logo TopTenReviews
TopTenReviews
Photoshop Elements 2018
„Ten kompletny program prowadzi nas od pierwszych kroków z edycją zdjęć i podąża za naszymi rosnącymi umiejętnościami. Jeśli szukasz narzędzia, które wciąż pozostaje przydatne i oferuje doskonałą pomoc, warto rozważyć zakup Elements 2018.”
Rebecca Spear, TopTenReviews, październik 2017
Logo blogu Scrapbook Lady
Katie the Creative Lady
Photoshop Elements 2018
„Adobe znowu na topie. Program Photoshop Elements 2018 to kolejne świetne narzędzie, które pozwoli mi wciąż szybko tworzyć piękne zdjęcia, kolaże i rozkłady cyfrowe.”
— Katie Nelson, Katie the Creative Lady, październik 2017
Logo czasopisma MacRumors
MacRumors
Photoshop Elements 2018
„Program Photoshop Elements 2018 oferuje nowe narzędzie do automatycznego zaznaczania, które wykrywa obiekty i ułatwia przenoszenie elementów przez oddzielanie ich od tła. Wprowadzono także nową funkcję automatycznego poprawiania zdjęć z osobami mającymi zamknięte oczy. Teraz można skopiować oczy z jednego zdjęcia i płynnie umieścić je na innym.”
— Juli Clover, MacRumors, 4 października 2017
Digital Photography for Moms
Digital Photography for Moms
Photoshop Elements 2018
„Organizator był poprawiany w każdej nowej wersji od kilku lat. Pozwala on automatycznie porządkować wszystkie zdjęcia na komputerze według dat, osób i miejsc. Program Elements stosuje nawet znaczniki automatyczne do powtarzających się tematów, takich jak zachody słońca czy zwierzęta domowe. Firma Adobe ma wizję Organizatora jako elementu ułatwiającego znajdowanie potrzebnych fotografii.”
Erin Peloquin, Digital Photography for Moms, 4 października 2017
Peta Pixel
PetaPixel
Photoshop Elements 2018
„Program Photoshop Elements zawiera kilka nowych, zaawansowanych funkcji, które są przydatne do prostych edycji zdjęć rodzinnych.”
— Michael Zhang, PetaPixel, 4 października 2017
Rangefinder
Rangefinder
Photoshop Elements 2018 & Premiere Elements 2018
„Firma Adobe zawsze miała proste podejście do produktów Elements: w oparciu o zaawansowane, inteligentne rozwiązania z profesjonalnych narzędzi stworzyć coś łatwiejszego do wykorzystania. Trend ten nie zmienia się w zestawie programów Photoshop Elements i Premiere Elements 2018. Oferują one szereg nowych funkcji, które pozwalają stosować złożone modyfikacje (na przykład przenosić otwarte oczy między dwiema twarzami) w prosty sposób.”
— Greg Scoblete, Rangefinder, 4 października 2017
Logo Techlicious
Techlicious
Photoshop Elements 2018 & Premiere Elements 2018
„Istnieje wiele metod podstawowej edycji obrazów i zdjęć, ale najnowsze aplikacje Adobe Elements mają przede wszystkim ułatwić te zadania.”
— Elizabeth Harper, Techlicious, 4 października 2017
DPReview
DPReview
Photoshop Elements 2018 & Premiere Elements 2018
„Nowe, przyjazne dla użytkownika wersje edytorów zdjęć i wideo firmy Adobe oferują wiele kreatywnych, łatwych w użyciu funkcji, które według tej firmy są przeznaczone dla użytkowników lubujących się we wspomnieniach.”
— DL Cade,DPReview, 4 października 2017
DPReview
Trendy cyfrowe
Photoshop Elements 2018 i Premiere Elements 2018
„Program Adobe Elements wciąż ułatwia mniej doświadczonym użytkownikom edytowanie zdjęć i wideo przy użyciu profesjonalnych narzędzi.”
— Hillary Grigonis, Digital Trends, 4 października 2017
Logo Techlicious
Image Resource
Photoshop Elements 2018 & Premiere Elements 2018
„W wersji 2018 firma Adobe wprowadziła szereg nowości do programów Premiere i Photoshop Elements, aby znacznie ułatwić fotografom i filmowcom amatorom odkrywanie najlepszych stron ich wspomnień wizualnych.”
— Jaron Schneider, Image Resource, 4 października 2017


 

 
 
* Ten produkt może być zintegrowany z pewnymi usługami online udostępnianymi na serwerach firmy Adobe lub innych firm oraz zapewniać dostęp do takich usług (zwanych dalej „usługami online”). Usługi online są dostępne wyłącznie dla użytkowników mających co najmniej 13 lat. Wymagają one zaakceptowania dodatkowych warunków oraz zasad ochrony prywatności firmy Adobe (zobacz www.adobe.com/go/terms_pl). Usługi internetowe nie są dostępne we wszystkich krajach i regionach. Do korzystania z nich może być wymagana rejestracja i mogą zostać wyłączone w całości lub części bez wcześniejszego powiadomienia. Ponadto może być konieczne uiszczenie dodatkowych opłat lub wykupienie członkostwa.