Recenzje branżowe

Logo Techlicious
Techlicious
Photoshop Elements 2018 & Premiere Elements 2018
„Istnieje wiele metod podstawowej edycji obrazów i zdjęć, ale najnowsze aplikacje Adobe Elements mają przede wszystkim ułatwić te zadania.”
Elizabeth Harper, Techlicious, 4 października 2017
Logo Rangefinder
Rangefinder
Photoshop Elements 2018 & Premiere Elements 2018
„Firma Adobe zawsze miała proste podejście do produktów Elements: w oparciu o zaawansowane, inteligentne rozwiązania z profesjonalnych narzędzi stworzyć coś łatwiejszego do wykorzystania. Trend ten nie zmienia się w zestawie programów Photoshop Elements i Premiere Elements 2018. Oferują one szereg nowych funkcji, które pozwalają stosować złożone modyfikacje (na przykład przenosić otwarte oczy między dwiema twarzami) w prosty sposób.”
Greg Scoblete, Rangefinder, 4 października 2017
Trendy cyfrowe
Trendy cyfrowe
Photoshop Elements 2018 i Premiere Elements 2018
„Program Adobe Elements wciąż ułatwia mniej doświadczonym użytkownikom edytowanie zdjęć i wideo przy użyciu profesjonalnych narzędzi.”
— Hillary Grigonis, Digital Trends, 4 października 2017
Logo Imaging Resource
Image Resource
Photoshop Elements 2018 & Premiere Elements 2018
„W wersji 2018 firma Adobe wprowadziła szereg nowości do programów Premiere i Photoshop Elements, aby znacznie ułatwić fotografom i filmowcom amatorom odkrywanie najlepszych stron ich wspomnień wizualnych.”
Jaron Schneider, Image Resource, 4 października 2017
Digital Photography for Moms
Digital Photography for Moms
Photoshop Elements 2018 & Premiere Elements 2018
„Jeśli często nagrywasz wideo telefonem lub kamerą, musisz skorzystać z zestawu programów Photoshop Elements i Premiere Elements 2018. Nawet jeśli nic (jeszcze) nie robisz z tymi nagraniami, Organizator bardzo pomoże w przechowywaniu cyfrowych wspomnień i dzieleniu się nimi.”
Erin Peloquin, Digital Photography for Moms, październik 2017
DPReview
DPReview
Photoshop Elements 2018 i Premiere Elements 2018
„Nowe, przyjazne dla użytkownika wersje edytorów zdjęć i wideo firmy Adobe oferują wiele kreatywnych, łatwych w użyciu funkcji, które według tej firmy są przeznaczone dla użytkowników lubujących się we wspomnieniach.”
DL Cade, DPReview, 4 października 2017
PCWorld
Tom's Guide
Premiere Elements 2018
„Program Adobe Premiere Elements przoduje w kategorii narzędzi konsumenckich do montażu wideo. Wciąż inspiruje on osoby lubiące zachowywać osobiste wspomnienia, oferując profesjonalną jakość materiałów wyjściowych i wygodny dostęp do mediów społecznościowych w praktycznym narzędziu.”
— Jackie Dove, Tom's Guide, 28 marca 2018
Logo TopTenReviews
TopTenReviews
Premiere Elements 2018
„Adobe Premiere Elements to doby program do edycji, który nie tylko umożliwia tworzenie dopracowanych filmów, ale także uczy nas tego. Zawarte w nim narzędzia do nauki są równie ważne jak bogata biblioteka efektów, przejść i innych elementów.”
— Danny Chadwick, TopTenReviews, październik 2017
Najlepszy produkt w rankingu TopTenReviews 2018 — Photoshop Elements
TopTenReviews
Photoshop Elements 2018
„Ten kompletny program prowadzi nas od pierwszych kroków z edycją zdjęć i podąża za naszymi rosnącymi umiejętnościami. Jeśli szukasz narzędzia, które wciąż pozostaje przydatne i oferuje doskonałą pomoc, warto rozważyć zakup Elements 2018.”
— Rebecca Spear, TopTenReviews, October, 2017
Logo MacRumors
MacRumors
Photoshop Elements 2018
„Program Photoshop Elements 2018 oferuje nowe narzędzie do automatycznego zaznaczania, które wykrywa obiekty i ułatwia przenoszenie elementów przez oddzielanie ich od tła. Wprowadzono także nową funkcję automatycznego poprawiania zdjęć z osobami mającymi zamknięte oczy. Teraz można skopiować oczy z jednego zdjęcia i płynnie umieścić je na innym.”
Juli Clover, MacRumors, 4 października 2017
PetaPixel
PetaPixel
Photoshop Elements 2018
„Program Photoshop Elements zawiera kilka nowych, zaawansowanych funkcji, które są przydatne do prostych edycji zdjęć rodzinnych.”
— Michael Zhang, PetaPixel, 4 października 2017
Katie the Creative Lady
Katie the Creative Lady
Photoshop Elements 2018
„Adobe znowu na topie. Program Photoshop Elements 2018 to kolejne świetne narzędzie, które pozwoli mi wciąż szybko tworzyć piękne zdjęcia, kolaże i rozkłady cyfrowe.”
— Katie Nelson, Katie the Creative Lady, październik 2017


 
* Tylko w systemie Windows.
** Produkt ten może integrować się z usługami online firmy Adobe lub innych dostawców bądź zezwalać na dostęp do nich („Usługi online”). Usługi online są dostępne wyłącznie dla użytkowników mających co najmniej 13 lat. Wymagają one zaakceptowania dodatkowych warunków oraz zasad ochrony prywatności firmy Adobe (zobacz www.adobe.com/go/terms_pl). Usługi internetowe nie są dostępne we wszystkich krajach i regionach. Do korzystania z nich może być wymagana rejestracja i mogą zostać wyłączone w całości lub części bez wcześniejszego powiadomienia. Ponadto może być konieczne uiszczenie dodatkowych opłat lub wykupienie członkostwa. Obsługiwane kamery 4K: GoProHero 4 Black, Sony XperiaZ3V, SONY FDR-AX100 4K HANDYCAM, Panasonic DMC-GH4 (MP4 i MOV), Motorola Moto X (2014), Xiaomi Mi4.