Întrebări frecvente privind informațiile despre utilizarea aplicației desktop

Ultima actualizare: 3 mai 2018
Politica de confidențialitate Adobe prezintă modul în care Adobe colectează și utilizează informații personale în timpul utilizării sau interacțiunii cu site-urile, produsele și serviciile noastre. Aceste întrebări frecvente oferă informații suplimentare despre modul în care aplicațiile noastre desktop pot colecta și utiliza informațiile dumneavoastră personale.
Aveți opțiunea de a partaja informații cu Adobe cu privire la modul în care utilizați aplicațiile desktop („informații privind utilizarea”). Informațiile privind utilizarea sunt asociate contului dumneavoastră Adobe și ne permit să vă oferim o experiență mai personalizată și să îmbunătățim calitatea și caracteristicile produselor. Puteți schimba preferințele oricând, din pagina de Administrare a contului de Client Adobe.
Pot alege să nu împărtășesc informații cu privire la modul în care utilizez și interacționez cu aplicațiile desktop?
Da. Puteți alege să nu partajați informații de utilizare prin setarea preferințelor din pagina de Administrare a contului.
Această setare se aplică modului în care utilizați caracteristicile aplicațiilor desktop, nu serviciilor online la care aceste aplicații desktop se pot conecta, precum Behance, Typekit, Document Cloud sau Creative Cloud. Aceste informații de utilizare colectate ca parte a serviciilor sunt guvernate de propriile politici de confidențialitate și de Politica de confidențialitate Adobe. Pentru mai multe informații despre oprirea monitorizării utilizării online, consultați secțiunea „ Opțiunile dumneavoastră de confidențialitate” din Centrul de confidențialitate Adobe.
Ce informații sunt împărtășite și cum le utilizează Adobe?
Aveți opțiunea de a partaja următoarele tipuri de informații cu privire la modul în care utilizați și interacționați cu aplicațiile desktop Adobe:
  • Informații despre sistem, cum ar fi dispozitivele, sistemele de operare, memoria instalată și rezoluția ecranului;
  • Informații despre produsele Adobe, cum ar fi numărul versiunii;• informații despre documentele dumneavoastră, cum ar fi numărul de pagini și identificatorii unici de documente (dar nu și conținutul documentelor dumneavoastră);
  • Informații despre utilizarea documentelor, cum ar fi de câte ori deschideți un document și
  • Cum interacționați cu aplicațiile Adobe și cum interacționează aplicațiile desktop de la Adobe cu conținutul dumneavoastră, inclusiv cu caracteristicile pe care le utilizați și cu opțiunile pe care le selectați.
Aceste informații sunt asociate cu Adobe ID și pot fi utilizate pentru a personaliza experiența utilizării aplicației, pentru a ajuta la îmbunătățirea produsului și pentru a comunica cu dumneavoastră.
Puteți găsi o prezentare a modului în care Adobe poate utiliza informațiile asociate cu dumneavoastră în Centrul de confidențialitate Adobe.
Ce aplicații desktop oferă această opțiune?
  • Aplicații Creative Cloud (începând cu anul 2014)
  • la Adobe Photoshop Elements, Adobe Premiere Elements (începând cu versiunea 13)
  • Acrobat Standard DC, Acrobat Pro DC (începând cu versiunea 2017)
  • Adobe Photoshop Lightroom CC, Adobe Photoshop Lightroom 6
  • Adobe FrameMaker 2017
Ce opțiuni au utilizatorii din companii și învățământ pentru partajarea informațiilor despre modul în care utilizează aplicațiile desktop Adobe?
Creative Cloud
Atunci când se gestionează instalările de aplicații prin Creative Cloud Packager sau prin Enterprise IDs, capacitatea de a partaja aceste informații cu Adobe este dezactivată pentru membrii Creative Cloud pentru echipe, Creative Cloud pentru companii și Creative Cloud pentru învățământ și nu poate fi activată.
Cu toate acestea, dacă administratorii permit utilizatorilor să instaleze aplicații Creative Cloud prin Creative Cloud pentru desktop, atunci când utilizează un Adobe ID, utilizatorii au opțiunea de a partaja informații despre modul în care utilizează aplicațiile. Utilizatorii își pot schimba preferințele în orice moment vizitând pagina de Administrare a contului.

Photoshop Elements/Adobe Premiere Elements
Atunci când gestionați instalările de aplicații prin Adobe Volume Licensing, inclusiv pentru învățământ, capacitatea de a partaja aceste informații cu Adobe este dezactivată și nu poate fi activată.